Arkadaşlar,bu işlemciye oc yapılır mı?yapılırsa en son ne kadar hızlanır?şimdiden teşekkürler?
STOCK FANI ILE 3.2 GHZ OLUR IYI CPU AMA PARAN WARSA PHENOM AL BN 6000+ KULLANIOM
quote:
Orjinalden alıntı: [By]. roLLer cosT
STOCK FANI ILE 3.2 GHZ OLUR IYI CPU AMA PARAN WARSA PHENOM AL BN 6000+ KULLANIOM
kardeş bu işlemcim ile crysis oyunundan verim alımıyım?
ben o.c suz kullanıyorum performansından gayet memnunum
walla bn mad 6000+ hd 4850 ıle alamadım werım falaln yanı o oyun tam bır ıntel we nvıdıa muttefıkı ama crysıs dısında her oyunu fullde oynuom yanı ne warsa su crysısden ne anlıonuz bn walla hıc merkımı bıle cıkmıo yanı crysıs ısıtıosan 340 ytl ye e8400 al ama yınede cok asırıya kacmassan werım alırsıon ama hersy crysıs degıl kardes GTA IV GELIO PCYE
quote:
Orjinalden alıntı: [By]. roLLer cosT
walla bn mad 6000+ hd 4850 ıle alamadım werım falaln yanı o oyun tam bır ıntel we nvıdıa muttefıkı ama crysıs dısında her oyunu fullde oynuom yanı ne warsa su crysısden ne anlıonuz bn walla hıc merkımı bıle cıkmıo yanı crysıs ısıtıosan 340 ytl ye e8400 al ama yınede cok asırıya kacmassan werım alırsıon ama hersy crysıs degıl kardes GTA IV GELIO PCYE
kardeş ben grafikleri çok gerçekçi oyunları seviyorum onun için crysis dedim.tamam crysisden güzel oyunlarda var.ama crysisin grafikleri daha süper bece.
LO BN NASIL YAZMISIM OYLE KLvye ozurlusu gibi insanın ozel yetenekleri olmasi lazım okumak icin
kardes ramını 3 gb yap e8400 al ama hersy crysıs dııl kardes bak 2 aralıkta gta 4 gelı onu oynrsın ne gusl ya bu arada butcen ne kdar we dıger parcalarınıda yazarmııns kardes ?
O işlemciyle yeni çıkan fallout 3, red alert 3, left 4 dead, farcry 2 gibi oyunları rahatlıkla oynarsın. Ekran kartı da min 3850 veya 9600 gt olacak tabi ben 22 inçlik mönitörle bu dediğim oyunlarda en ufak bir sorun yaşamadım. aa falan 2x açık çoğu ayar da mid-high'da
crysis'i ve ek paketini boşverin zaten o kadar güzel bir oyun değil
Bu sıralar çıkan yeni oyunlar crysis'i çoktan unutturdu bile
Crysis ile söyleyebilceğim tek şey var;
Oyun çok iyi tanıtıldı ve pazarlandı. Sadece bu..
4870/gtx260/gtx280 yada 4870x2 gibi kartlara kullanmadığın sürece gayet yeterli olacaktır. ama ben olsam hafif iteklerdim 3.0ghz e doğru.
x2 ler 3ghz civarı bayağ performanslı oluyolar.
trulli yazdığın kartlarla neden kullanmasın ki onu anlamadık şimdi ? Bri 4870X2 gayet iyi bir kart yani ??????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme