Şimdi Ara

AMD ASUS R9 270X TOP Battlefield 4 Mantle Test&6 Video|GTX780 Örnek Videolar Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
4
Favori
9.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rubisco

ARkadaş kendi içinde çelişiyosun demiş ya, ona kafam basmadı.

O zaman şöyle yapalım gördüğünde daha iyi bir acıklama yapar..ben açıklmaya çalıştım ona durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 1 Mart 2014; 20:01:35 >

Orijinalden alıntı: KediQ

İlk mesaja ekledim hocam.

Teşekkür ederim Hocam. Bf3 te 66 yı max gördüyse çok iyi :) Benim için yeterli teşekkürler hocam.
  • Video çekmişsin , uğraşmışsın eline saglık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 2 Mart 2014; 4:52:20 >

Orijinalden alıntı: Faradayy

2. videodaki helikopterin pilotu benim

Ts seslerinde cok kufur vardi silmek zorunda kaldim kardesim bu arada ucak iyi kullaniyorum demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Mart 2014; 5:09:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videodaki ayarlar hangi sekilde paylasirsan sevinirim ben suan aresmartvdeki ayarlarla oynuyorum fps 70-140 arasi degisiyor

Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • kankatree kullanıcısına yanıt
    Videolari tam izleseydin ultrada oldugunu gorurdun hocam ayar felan kismadim ultrada tas gibi bu fpsleri aliyorum..diger maplerde dahada yuksek en cok burada dusuyo bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Mart 2014; 13:13:00 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Mart 2014; 15:30:54 >

Orijinalden alıntı: KediQ

Videolari tam izleseydin ultrada oldugunu gorurdun hocam ayar felan kismadim ultrada tas gibi bu fpsleri aliyorum..diger maplerde dahada yuksek en cok burada dusuyo bu kadar

Mobilde oldugum icin tam izlemedim aksam tam izleyip ona gore bende hd7870 ile karsilastiririm

• Ben bf4 inene kadar bu kartı r9 290 yaparım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutcanRTRK -- 2 Mart 2014; 16:58:36 >
  • Video için teşekkürler.Bu şekilde paylaşmak en net sonucu verir.Sözle söylenenlere farklı yorumlar elbet yapılır çünkü kanıtsal veri azdır ve haliylede bu eleştiriye kapı bırakır bunun önüne geçilemiyor malesef ama bu videolar her şeyi açıklıyor.Artık üstüne hala söz söylenirse daha ne denilebilir ki her şey açık.
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
  • sağolun hocam bu mapte en düşük fpsleri alıyorum diğer mapleride eklicem yakında

Gerçekten 2014 F/P ürünleri Bunlar.

r9 280x MSı 10-20 Fps Daha fazla verir dimi Yani kaç fps Verir ?

Bide Herşey ultradamı oyunda ? Süper ya :) :) r9 280x msı almayı düşünüyorum
    Herşey ultrada videoda gösterdim hepsini..bu şuan düşük fps..normalde 75 + sürekli 60 lara inmiyor dün video çekerken upload vs arka planda baya birşey acıktı alel acele yapıp koydum..akşama yeni videolar eklicem cpu z yide gösterip oc olmadığına inansın millet diye...o zaman gercek mantlenin gücünü görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 2 Mart 2014; 17:38:06 >

Bu mantle nividia'nın önüne büyük bir taş Koyacak :D Physx Filan yalan Oldu mantlenin Karşısında :D r9 270x'de bile bu kadar Fps gerçekten inanılmaz .... gtx 760 Mediumda bile bu kadar fps anca verir yani

bide Ben r9 280x Msı Alıcam Sence nasıl alıyımmı bf4 hediyeli

bide sendeki kartın linkini Atarmısın

Mantleden Sonra nividia Yalan Olduuu !!...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.