[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (669. sayfa)

-
-
Yılın ilk sürücüsü hayırlara vesile olsun
AMD Adrenalin 21.1.1
Yeni Desteklenen
- Hitman 3™
- Up to 10% increase in performance in Hitman 3, @4K Ultra settings, with Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition 21.1.1 on the 16GB Radeon™ RX 6800 XT graphics card versus the previous driver edition 20.12.1.RS-349
- Quake II™ RTX
İyileştirmeler
- The recording and streaming overlay indicator may sometimes reset itself to the default position.
- Performance Metrics Overlay size may intermittently reset or may not match values that are set in Radeon Software after performing a task switch.
- The Radeon Software installer screen can sometimes display the incorrect release date of the Radeon Software version you are installing.
- Performance Metrics Overlay may flicker during video playback on displays with HDR enabled.
- Reflections in Grand Theft Auto V™ may fail to appear when ‘Reflection MSAA’ is enabled in the game settings.
- PlayerUnknown’s Battlegrounds™ session timer may continue in Radeon Software even after the game has been exited.
- DOOM Eternal™ may experience an application crash while gaming and having Steam™ overlay enabled.
- Recorded content from Radeon Software may appear cropped or recorded at an incorrect resolution on Radeon RX Vega series graphics products.
- The Samsung™ Odyssey G9 C49G95T may experience display or corruption issues when set to 5120x1440@240hz.
- Anisotropic Filtering in Radeon™ Software graphics settings is not taking effect in DirectX®9 applications on RDNA graphics products.
- Some displays such as the Sceptre C series or Samsung™ Odyssey G9 series may experience an intermittent black screen on Radeon RX 6000 series graphics products.
- Oculus Link users may experience intermittent crashes on Polaris and Vega series graphics products.
Bilinen Hatalar
- Brightness flickering may intermittently occur in some games or applications when Radeon™ FreeSync is enabled, and the game is set to use borderless fullscreen.
- Display flicker or corruption may be experienced when two displays are connected to Radeon RX Vega series graphics products with at least one display set to a high refresh rate.
- Metro Exodus™ may experience intermittent application crashes with DirectX® Raytracing enabled.
- Radeon™ recording and streaming features may fail to enable on AMD Radeon™ HD 7800 series graphics products.
- Screen flickering might be observed when using MSI Afterburner.
- Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition 21.1.1 Release Notes | AMD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 21 Ocak 2021; 19:9:36 >
-
Daha çok oyun odaklı bir güncelleme olmuş bu sanırım. FreeSync sorununu da hala çözememeleri şüphe uyandırıyor biraz, sorun kronikleşti sanırım gelemiyorlar üstesinden bir türlü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornYeni yılda büyük değişiklikler yapıyorlar sürücüde ilk sürücüyü kusursuz beklememek lazım.
Alıntıları Gösterçok büyük xD
-
G.skill Flare X c14 3200 var bende de 4 adet toplam 32 gb artı anakartta aynı c6h ve xmp yada amd de bu docp oluyor sorun yok. birde güç ayarlarından hızlı başlatı kapat öyle dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Ocak 2021; 0:17:49 > -
Ram link aşağıda.
https://www.gskill.com/product/165/170/1535961634/F4-3200C14D-16GFX-Overview
Hızlı başlat devre dışı.
Ana kart bios güncellemesi yoktu yaptım. İki hafta içinde belli eder kendini.
-
tamam yazmışsın sonradan fark ettim aynı ram miş. biosunu güncellemişsin çünkü bendeki son bios ama önceki bioslarda da sorun yoktu bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Ocak 2021; 0:21:18 > -
Son sürücü ile sıkıntı yaşayan var mı? Bende overlay başta açılmıyordu sonradan düzeldi. Şu anda sıkıntı yaşamıyorum. Ekran kartım MSI rx 570 4gb armor.
-
Sapphire pulse rx 5600 xt ile gayet stabil oyunda test ettim bir önceki sürücüde resetleme oluyordu çok nadiren de olsa. O yüzden 20.4.2 yi yüklüydü. 21.1.1 çıkınca deneyeyim dedim. Bir sorun gözükmüyor şimdilik -
21.1.1 ile Samsung CHG70 monitörde HDR açıkken arada bir sinyal sorunu oluyor. Ekran 1-2 sn gidip geliyor. Başka sorun göremedim. 6800 Xt kullanıyorum.
-
5700 xt ve CHG70 ile bir sorun olmadı 6800 serisi ile alakalı o sorun heralde... Bu arada sürücü iyi gibi sıkıntı çıkarmadı şimdilik.
-
5700 XT sapphire nitro model ekran kartımı 6850 tlye satıp 6600 tlye asus tuf 3070 ekran kartına geçtim arkadaşlar allaha emanet olun umarım amd driver sorununu çözer
-
3070’i ikinci el mi aldınız? Bir de o rakama nasıl satıldı 5700xt anlamak güç. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: perseyuz5700 XT sapphire nitro model ekran kartımı 6850 tlye satıp 6600 tlye asus tuf 3070 ekran kartına geçtim arkadaşlar allaha emanet olun umarım amd driver sorununu çözer
Hayırlı olsun hocam daha iyi bir geçiş olamazdı herhalde
Bu arada 5600XT thicc II pro var elimde 1 yıllık kutulu, garantili. 4000 liraya alıcı var sizce ucuza mı veriyorum?
-
quote:
Orijinalden alıntı: xtremetraderHayırlı olsun hocam daha iyi bir geçiş olamazdı herhalde
Bu arada 5600XT thicc II pro var elimde 1 yıllık kutulu, garantili. 4000 liraya alıcı var sizce ucuza mı veriyorum?
Alıntıları GösterStok yok diye mi bu kadar yüksek fiyatlar?
-
Stok ve mining yüzünden. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D5F6704FStok yok diye mi bu kadar yüksek fiyatlar?
Alıntıları GösterMaalesef öyle. Böyle devam etmiyor zaten düzeliyor ama 2 ay daha böyle gider sonrasında da 6-7K ya 5700XT alanların, 4-5K ya 5600XT alanların elinde patlar kartlar.
-
yükseltin hocam piyasa da kart yok bulamıyorlar miningci alıyorsa eğer yükseltin verir para emin olun
-
yok amazon.tr üzerinden 0 olarak satın aldım. miningci arkadaş aldı o fiyata zaten normal bir kullanıcı o kadar para vermez. bu arada gerçekten satılıyor hele hele sapphire nitro modelleri altın gibi değerlendi
-
Valla sizin mesajdan sonra ben de ilana koydum kartımı, xfx thicc III, hemen mesaj geldi pazarlık aşamasındayız, şaka gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X