Şimdi Ara

AMD a9-9420' yi nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
93.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatacağım ama. konuyu açan arkadaş bu işlemciden memnunmu onu soracaktım. bende bu işlemcili bir laptop düşünüyorum. bu arada marttan bu yana laptop fiyatları neredeyse ikiye katlanmış :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkrispy D kullanıcısına yanıt

kardeşim merhaba ben bu bilgisayarı almak istiyorum yalnız bir konuda şüphem var.
    netcad otocad gibi programlarda çizim yapıyorum acaba bu bilgisayar yeterli olur mu.
    birde arada çok abartı olmayacak şekilde bir iki tane normal seviyede oyun oynarım. ne dersin işime yarar mı

• darkrispy D kullanıcısına yanıt

kardeşim merhaba ben bu bilgisayarı almak istiyorum yalnız bir konuda şüphem var.
    netcad otocad gibi programlarda çizim yapıyorum acaba bu bilgisayar yeterli olur mu.
    birde arada çok abartı olmayacak şekilde bir iki tane normal seviyede oyun oynarım. ne dersin işime yarar mı

• Merhaba arkadaşlar, bende orta halli bir dizüstü bakıyorum AMD A9 9420 işlemcili bir tane beğendim. Ancak sormak istediğim "İşlemci Temel Frekans"
    denen "GHz"nin yüksek olması cihazın performansı açısından önemli midir? Aynı fiyata daha güçlü işlemciler var ama ghz'si düşük. Acaba hangisini tercih etmeliyim?
  • hortlatmak gibi olmasın ama şuan bu leptop 4bin tl :) bende
    bu işlemcili laptop var.Oyun için alınmaz ama iş görüyor allaha şükür. AMD a9-9420' yi nasıl bilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.