Şimdi Ara

Amd A10 6800 çok sıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bi kaç ay önce bi akrabaya vatandan masaüstü pc topladık ekran kartı masrafı olmasın diye apu aldık a10 6800k vatanda topladılar ben evde sistem kurdum biostanda ısı değerlerine bakmıştım o ara işlemci boşta 70 derece civarıydı. Pek önemsememiştim geçen gün bilgisayar elektrik gitmiş gibi kapanıyo dediler pc yi açtım biostan ısı değerine baktım yeni kapanmış pc 68 dereceyle açıldı hala biostayım 1 er 1er artıyo en son 80 oldu ben dedim bu oyun oynarken daha çok ısınır zaten oyun oynarken kapanıyo dediler yanacak artık dedim

sizce sorun stok fan yetersizliğimi yada temastamı sorun vardır yoksa içinde gpu barındırdığı için normalden fazla ısınması normalmi ama yinede çok fazla

not: Bu amdyide hiç sevmiyorum açıkçası ısınıyor diyoruz eskide kaldı diyolar intel gibi değil ısınıyo bu işlemciler doğrumu?

• Evet ısınıyor doğru.

Ancak o kadar kötü değil değerler stok fana göre.Sonuçta içinde gpu da var ve gpu cpu dan daha çok ısınır.

Çok sıktıysa canınızı hyper t4 alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bakar heralde garantisi duruyor pc benim olsa sorun değil adama apu aldırdım ekran kartına ayrı para vermeyelim dedim ama şimdi bide fan alacaz dersem saçma olacak vatan baksın sorun yoksa mecbur fan alacaz yoksa yanacak işlemci artı performansda düşük intel almadığıma da pişman oldum benim leptopta amd çok ısınıyor tek çekirdek olsun intel olsun bundan sonra ben yıllar öncesinden beri soğuğum bu amd ye bi şekilde ucuz diye alıyoruz işte

yıl 2005 ben casperda çalışırken intel işlemcilerin hepsi kapalıydı ta o zamanda bi tane müşteriye amd topluyorduk amd de çekirdek ortada üstünde koruyucu demir felan yok soğutucu direk işlemciye basıyor yani işlemcinin plaketinin 4 köşede yumuşak lastik varmış soğutucu işlemciye zarar vermesin diye bizde bilmiyorduk pc topladık açtık çalışmadı soğutucuyu çıkardık baktık çerirdeğin üstü çatlamış soğutucu basınca çatlatmış yenisini getirdik onun kenarlarda lastik var bizim taktığımzda yokmuş o yüzden çatlamış yani o zaman işlemciyi bi demirle kapatmayı düşünememişler demir aliminyum sac her neyse o malzeme işte o zamandan beri sevmem amd yi

• Değerler anormal derecede yüksek büyük ihtimal stock fanın montajında sıkıntı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Değerler anormal derecede yüksek büyük ihtimal stock fanın montajında sıkıntı var.

vatanda topladılar bende kurcalamadım açıkçası götürecez oturmadı mı ne baksınlar gördüğüm değerler biostan yani pc boşta bide oyle bişey ki bir bir artıyo saniye gibi hemen 80 oluyo oyun açsak 90 ı geçer kapanıyomuş zaten küt diye stok fan ve soğutucu küçük yinede fazla sıcak bakacaklar artık derdi neyse napalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.