Şimdi Ara

AMD 955 BE C3 rev. 3.2 GHZ CPU satilik. OC ile 4.4 GHz Stabil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM3/AM3+ AMD / Intel #AMD İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik 2 yildir kullandigim forumdan bir arkadastan aldigim 955 BE c3 revizyon islemcimi Satmak istiyorum. Bu islemci Carpan ayarlari degistirilerek 4.5 Ghz de calistirilabiliniyor. Ben standar olarak elimde ki sougutu ile kisin satibil sekilde 4.4 Ghz de yazlari ise 4.2 Ghz de kullanabiliyorum.

Herhangi bir voltaj vermeden 4.2 GHZ degerlerine cikmaktadir. C3 rev. da mumkun olan ozellik.

Istemis oldugum fiyat : 140 TL

Tercihim Ankaradan Elden satmak. Ama referanslarima guvenip Once para sonra kargolama isine girebilirim.

Kargo masraflari aliciya aittir.

Garantisi buluunmamaktadir.

Hizli iletisim icin Cep : 0530 234 95 82

http://imageshack.us/photo/my-images/600/44ghz.jpg/ 4.4 GHZ 1.568 Volt

http://imageshack.us/photo/my-images/812/42default.jpg/ 4.2 GHZ 1.4 Volt

Hatali bilgi yuzunden duzeltildi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 23 Temmuz 2014; 21:53:41 >

• Voltaj vermeden 4.5 ghz diyorsunuz yani. Bende kullandım fakat bir türlü yazdığınız değerlere ulaşamadım hele ki voltaj vermeden. O değerde bir cpu z değeri resmi almanız mümkün müdür ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ss koyayim eski konularimda da olacakti ss bulup hemen atayim. Ama amakart birseyler yapiyor olabilir. Bir arkadasta sordu ozelden. Benim hatirladigim anarkart biosunda 1.45 yaziyor diye hatirlyiorum. Suan baska pc deyim ancak evime gectigimde tekrar dogru cevabi verebilirim sizlere.
  • Arkadaslar Gecmiste elimde olan ssleri buldum. Yukarida gorebilirsiniz. Yanlis hatirlamisim voltaj olayini 4.3 de 1.45 voltta calismakta. onuda yarin atayim pcnin basina gecince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 23 Temmuz 2014; 21:55:41 >
  • Güzel bir chip ama voltaj vermeden 4.2 görüyor demişsiniz ssde 1.4 gözüküyor vcore. 1.4v ile 4.2 de gayet güzel tabi stabilse. Hele dediğiniz gibi 1.35v 4.2'ye çıkıyor ve stabilse ihtiyacı olan hiç düşünmesin stock soğutucu ile bile gayet güzel değerlere çıkılır bu chiple.
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Hocam 955 be c3 rev 1.4 volt CPU world sitesinden kontrol edebilirsiniz eski revizyonlari 1.35 volt gozukuyor.

Link asagida

http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20955%20Black%20Edition%20-%20HDZ955FBK4DGM%20(HDZ955FBGMBOX).html

epek siteden arastirdim kiminde c3 rev. 1.375 kiminde 1.35 kiminde 1.425 kiminde 1.4 en iyisi ss de ki 1.4 volt ile 4.2 de stabil 4.3 de de 3dmark 2011 de test yapabiliyorum ssleri vardi ama voltajini hatirlamiyorum 4.3 un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 23 Temmuz 2014; 22:46:46 >
  • Arkadaşlar Halen guncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrb.lar ürünü satışı devam ediyor mu acaba?
  • İlgi için teşekkürler satıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.