Şimdi Ara

Amd 7600m Driver sıkıntsı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar win 10 formatı attıkdan sonra bunlar olmaya başladı ilk olarak siyah ekran olup win mavi ekran atikmpygs hatası verdi ardında ınternal power error hatası dduu ile ekran kartı driverını sildim fakat amd raadeon hd 7600m driverını düzgünce bulamadım en son bitane bulup yükledim şimdi yüksek performansda atadıgım programları açıyor fakat gene arada siyah ekran veriyor 1 aydır çözüm aarayıp bulamıyor

pc sistemim:amd radeon hd 7600m windows 10 2.6ghz 64 bit 6 gb ram

çogu driver denedim fakat düzelmedi bi arrkadaş intel grafik kartınıda güncelle dedi güncelledim fakat soun devam ediyor

• 7670m driverini silersen laptop siyah ekranda kalır, en azından bende durum net olarak böyleydi.
    ayrıca sistemimiz aynı herhalde sen de samsung kullanıyorsun.
    ben 8-8.1 ve 10a yükselte yükselte geldim format atmadım.

burdan kur başka da site arama hocam.
    https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7670m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 21 Aralık 2018; 18:16:11 >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    ddu iile silip tekrar driver atıyorum fakat olmuyor eskiden hata verirde blue screen fakat şimdi resimdeki gibi oluyor

Amd 7600m Driver sıkıntsıin

arada siyaah olup geri geliyor bide driver sürümünü söylermisin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetVarlk01

ddu iile silip tekrar driver atıyorum fakat olmuyor eskiden hata verirde blue screen fakat şimdi resimdeki gibi oluyor

in

arada siyaah olup geri geliyor bide driver sürümünü söylermisin acaba
    valla o acayip çerveçeyi diyorssan onu bilmiyorum, windows 10'a yeni geçtim özelliklerini pek bilmiyorum.

windows 10 64 bite tıklayınca iki seçenek var, biri 15.7.1 diğeri de crimson isimli 16.2 beta sürümü. bende 15.7.1 yüklü.
    beta sürümde eksik olan ne bilmiyorum ama kurmuştum ben o da çalışıyordu. sana kalmış ikisinden birini seç.

• işte o çerçeve oyunu 2.eekranla başlattııgımdan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetVarlk01

işte o çerçeve oyunu 2.eekranla başlattııgımdan oldu
    sen benim linkten kur hocam windows 10 64bite tıkla seçimini yap. bir de advenced system care işe yaramıyor bırakalı çok oldu benim. wise disk cleaner kullanıyorum, bir de windowsun kendi araçlarını. başka da gerek yok.

düzelmezse amdnin dandikliğinden de kaynaklanabilir. driver güncellerken 2015 te mavi ekran alıp laptopu sıfırlamışlığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 22 Aralık 2018; 14:29:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.