Şimdi Ara

AMD 64 3500 Venice / HP 1020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +++ AMD 64 3500 Venice - LINK - 230$ +++

ADA3500DAA4BW
    LBBWE 0526CPCW
    Z5Z8884G50151

0. Faturalı, Garantili. Kutusunu siz açacaksınız. fiyat son fiyatdır. Takas düşünmüyorum.Fiyatın üstüne KDV eklenmeyecektir. Tamamen son fiyat. Almak isteyen pm atsın. Fiyat teklifi yapmayalım. Fatura Bilişim Bilgisayar tarafından kesildi. (0216 362 8281) . Bilişim bilgisayarı arayıp onaylayabilirler.Parçayı verirken faturanın orjinalinide gösterip bilişim bilgisayar tarafından kaşelenip imzalanmış aslının aynısıdır yazılı fotokopisini vereceğim. E referanslarda sağlam. Daha ne istersinizki Aşağıkilerde ikinci el satılıklarım :

+++ HP Laserjet 1020 - LINK - 130$ +++

Yaklaşık 1 ay önce alındı. Şirkette kullandığımız P4R800 - VM boardların USB chipsetleri ile uyumsuz olduğu için çok problem yaşadık. Hatta HP yardım hattındada arıza kaydı vardır ama arıza sonuclandırılmıstır diye kayıtlıdır, arızanın sebebi bizim şirketteki chipsetlerden kaynaklandığı ortaya cıkmıstır. Boardların USB driver updatelerini yapmama ragmen problem çözülemedi. Zaten en son driverida 2003 başına aitti. Sonuç printer 0. Makinaya bağlandı jelatinleri çözüldü ama sayfa print etmedi. Ben kendimde evde kullanıyorum aynı printeri ve cok memnunum. Siyah Beyaz ve çok ekonomik. Şirkette kenarda bekliyorken buldum . Faturalı garantili. Kutusunda.

+++ Leadtek Winfast PX6200 TC TDH 128MB ( 256MB Tc ile ) - LINK - 75YTL +++

128MB Hafıza, Turbocache ile 256MB'a çıkarılabiliyor. Yaklaşık 2 aylık. Faturalı garantili.

Alışverişte herhangi bir problem çıkarmam. Parçayı sattıktan sonrada yardımcı olurum her zaman. İstanbul dışına sıcak bakmıyorum anca tanıdıklara gönderirim. Kargo masrafları sizden.

Referanslar : zderins / meke / ozzy31 / asefik / brandybuck / öztin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 3 Aralık 2005, 13:50:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd ryzen 5 3600
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.