Arkadaşlar ben adm işlemci alacam ama bir türlü karar veremedim sizce 4400 mü aliyim yoksa 4000 mi aralarinda 15 dolar fark var sizce deger mi butçem kısıtlı oldugu icin sadece 1gb ram takabiliyorum acaba 4000 alip da bi 1gblik bi ram daha eklersem daha iyi performans elde eder miyim yoksa 4400 daha mi iyi
Bende aynı çelişkide kaldım ve 4400 aldım çünkü anakartım Overclock için hiç uygun olmayan ASUS M2NPV-MX modeliydi. Şu anda anakartın biostaki ayarı sayesinde en fazla %10 Oc ile çalıştırabiliyorum. Eğer 690G chipsetli bir anakartın varsa 4000 al derim yüksek hızlara çıkabilirsin.
hangi ana kartlari tavsiye edersin 4000 icin bana bi link gonderebilir misin ya da vatan bilgisayardan secebilir misin ?
Bu iş için bildiğim en iyi anakart Biostar 690g modeli overclock bölümünde çok detaylı bilgiler var. Sanırım başlığı açan OverClocking adlı arkadaştı.
fiyatlari ortalama olarak ne kadar bi fikriniz var mi
burada istedigin elektronik cihazin fiyatini aratabilirsin. bir cok sirketin $ ve YTL fiyatlari mevcut
pekı sızce bıostar ta770 nasıl bır kart ve buna acaba 4400 nasıl gıder
ta770 kullanma fırsatım oldu fakat, çok fazla kurcalayamadım ilerleyen günlerde belki bir iki ufak inceleme yayınlayabilirim bu 770 ile ilgili olarak, ama 690 üstündeki onboard a rağmen çok iyi hız aştırma yapabiliyor ve çok stabil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme