Şimdi Ara

AMD 3800 mü - Pentium4 HT 3.2GHz 64bit mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sistemimi yeniliyeceğim beni 1-2 yıl kadar idare edebilecek sistem(anakart ve cpu) lazım.Sonrasında CPU değişitirip aynı anakartla devam edebilmek istiyorum.Buna uygun anakart hangisi olur??Ayrıca hangisinin yani AMD nin mi yoksa Intel'in mi geleceği daha parlak?Hangisi bana istediklerimi verebilir?Sistemimi bir kere kurup daha sonra onun üzerine devam etmk istiyorum.Daha çok oyun için kullanacağım bilgisayarı..görüşleri alalım?

AMD - ATHLON 64 X2 3800+ AM2 ARKADAŞLAR KARARİMİ VERDİM BUNU ALİYORUM 4200 ALAMAM CORE 2 DUO İLE FİYATİ COK YAKİN , BUTCEM OLSA CORE 2 DUO ALİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraft45 -- 11 Ocak 2007; 20:25:46 >

• Ben her zaman Intel'i tutmuşumdur ama senin için AMD 3800 daha uygun olucaktır... Core 2 Duo alabilirsen çok iyi olur tabi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Freeman

Ben her zaman Intel'i tutmuşumdur ama senin için AMD 3800 daha uygun olucaktır... Core 2 Duo alabilirsen çok iyi olur tabi....
    Bende aslında 3800 düşünüyorum..yada pentium 4 takıp ileride core-duo ya geçsem olurmu?
    ama bir yandan da oyun için amd diyorum...kafayı kırmak üzreyim..
    yardımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraft45

Bende aslında 3800 düşünüyorum..yada pentium 4 takıp ileride core-duo ya geçsem olurmu?
    yardımmm

Alıntıları Göster
    su soruna tabiki amd dicem amd 64 bit te p4 serisinden daha iyi... ama ben olsam conreo 6300alır uygun 965 cipsetli anakart secerdim MSI ın bi modeli vardı uygun fiyatlı... yok alamam diyosan ozaman amd yi sec ilerde ne olacagı belli degil herkez birbirini tokatlıyo gecen seneler amd tokatlıyodu bu sene intel

• quote:

Orijinalden alıntı: UgurSuval

su soruna tabiki amd dicem amd 64 bit te p4 serisinden daha iyi... ama ben olsam conreo 6300alır uygun 965 cipsetli anakart secerdim MSI ın bi modeli vardı uygun fiyatlı... yok alamam diyosan ozaman amd yi sec ilerde ne olacagı belli degil herkez birbirini tokatlıyo gecen seneler amd tokatlıyodu bu sene intel

Alıntıları Göster
    amd 3800

• quote:

Orijinalden alıntı: UgurSuval

Alıntıları Göster
    bu ikisi arasında 3800 bariz üstün, x2 3800 almanı yada core2duo destekli bir anakart alıp pD820 takmanı tavsiye edicem (özellikle bu sene çıkacak olan çok çekirdek destekleyen oyunlar açısından).

• quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

bu ikisi arasında 3800 bariz üstün, x2 3800 almanı yada core2duo destekli bir anakart alıp pD820 takmanı tavsiye edicem (özellikle bu sene çıkacak olan çok çekirdek destekleyen oyunlar açısından).

Alıntıları Göster
    butcene gore 3 secenek onerebilirim.

birincisi: e6300 işlemci. asus p5b ankart bu anakkart quad core destekliyor. ilerde 4 cekirdegede gecebilirsin
    ikincisi: amd 3800x2 ve anakart epox ve gigabyte markalar fiyatıda performansıda iyi ama kafamda herhangi bir anakart yok. bu anakart amdnin k8l mimarisini destekleyecek diye biliyorum ama hızı yarıya ghz en fazla sanırım 2 ye kadar destekleyecek(yanlıs biliyorsam duzeltin)

ucuncu: pentium 4 yada d falan filan yine asus p5b al ileriye yatırım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: atlasi

butcene gore 3 secenek onerebilirim.

birincisi: e6300 işlemci. asus p5b ankart bu anakkart quad core destekliyor. ilerde 4 cekirdegede gecebilirsin
    ikincisi: amd 3800x2 ve anakart epox ve gigabyte markalar fiyatıda performansıda iyi ama kafamda herhangi bir anakart yok. bu anakart amdnin k8l mimarisini destekleyecek diye biliyorum ama hızı yarıya ghz en fazla sanırım 2 ye kadar destekleyecek(yanlıs biliyorsam duzeltin)

ucuncu: pentium 4 yada d falan filan yine asus p5b al ileriye yatırım olur

Alıntıları Göster
    anladığım kadarıyla şimdilik mütevazi bir sistem kurup ileride takviyeyle devam etmek istiyorsun. 1-2 sene sonra hangi platformun üstün olacağı, dahası bu günkü soket yapılarının kullanılabilirliği tahminden öteye gitmez.

eğer iki işlemci arasında kaldıysan 1-2 seneyi kahır içinde geçirmek istiyorsan p43200 alma, amd3800 al

sonuçta 3800 amd p4 3200 den iki gömlek üstün bir işlemci.

• quote:

Orijinalden alıntı: buffalo

anladığım kadarıyla şimdilik mütevazi bir sistem kurup ileride takviyeyle devam etmek istiyorsun. 1-2 sene sonra hangi platformun üstün olacağı, dahası bu günkü soket yapılarının kullanılabilirliği tahminden öteye gitmez.

eğer iki işlemci arasında kaldıysan 1-2 seneyi kahır içinde geçirmek istiyorsan p43200 alma, amd3800 al

sonuçta 3800 amd p4 3200 den iki gömlek üstün bir işlemci.

Alıntıları Göster
    amd 3800
    core duo almadıkça amd almakta fayda var.

• ben amd 3800 derim.ayni işlemciden dayımdada war performansı iyi.Eğer bütçen yetiyorsa intel core 2 duo e 6300 ü öneririme6300 e overclock yapıldığında performansında baya artış oluyo hatta amd 4200 e bile kafa tutabiliyo(dergide görmüştüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Ozan

ben amd 3800 derim.ayni işlemciden dayımdada war performansı iyi.Eğer bütçen yetiyorsa intel core 2 duo e 6300 ü öneririme6300 e overclock yapıldığında performansında baya artış oluyo hatta amd 4200 e bile kafa tutabiliyo(dergide görmüştüm)
    ya arkadaşlar cok saolun yorumlariniz benim de demek istedigim su simdi ben amd alirsam bir iki yil sonra 4 çekerdekliler piyasada yaygin olacak çift işlemcilerin fiyati dusucek bende sadece işlemci alarak devam edicem ama simdi amd alip amd sistem kurarsam intel core duo alamam cok zor bi karar yani sizce amd nin cift işlemcileri nasil 1 - 2 yil sonra onlardan alicam ya

• quote:

ya arkadaşlar cok saolun yorumlariniz benim de demek istedigim su simdi ben amd alirsam bir iki yil sonra 4 çekerdekliler piyasada yaygin olacak çift işlemcilerin fiyati dusucek bende sadece işlemci alarak devam edicem ama simdi amd alip amd sistem kurarsam intel core duo alamam cok zor bi karar yani sizce amd nin cift işlemcileri nasil 1 - 2 yil sonra onlardan alicam ya

Alıntıları Göster
    al kullan işte. 1-2 sene sonrasını düşünme, bilgisayar dünyasında anlamsız bir şey bu. bu gün 80 dolara satılan işlemci çok değil 1 sene önce 250-300 dolardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: buffalo

al kullan işte. 1-2 sene sonrasını düşünme, bilgisayar dünyasında anlamsız bir şey bu. bu gün 80 dolara satılan işlemci çok değil 1 sene önce 250-300 dolardı.

Alıntıları Göster
    katılıyorum ilerisi için değil şimdiye bak zaten 2-3 yıl sonra soketler falan da değişir. amd 3800 X2 AM2 alabilirsin amd şimdilik bu soketle devam edecek ve Intel'e daha cevap vermedi bunu da düşün.

• kesinlekle intel ama onun yerine core 2 e6300 alırsan çok daha iyi fiatı çok farklı değil ama herzaman intel..
  • arkadaşalar işlemicide karara vardim AMD - ATHLON 64 X2 3800+ AM2 alacam almişken iyisini alayim şimdi buna uygun bi anakart lazim ?
  • quote:

arkadaşalar işlemicide karara vardim AMD - ATHLON 64 X2 3800+ AM2 alacam almişken iyisini alayim şimdi buna uygun bi anakart lazim ?
    ASUS - MB4-ASUS M2N 940P Bu anakartı tavsiye ederim 2. Pc'mde bu anakart var ve bence oldukça iyi bir anakart. Detaylar buradan:

http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=84698&gID=38&menuID=4
  • quote:

yardımmm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kraft45

yardımmm

oyun için AMD değil
    oyun için ekran kartı.
    kaldıki intelin 3,2 ghz işlemciside az bir işlemci değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: yattara 61

quote:

Orjinalden alıntı: kraft45

yardımmm

oyun için AMD değil
    oyun için ekran kartı.
    kaldıki intelin 3,2 ghz işlemciside az bir işlemci değil.

Alıntıları Göster
    Forumu araştırırsan Core2Duo çıkmadan önce hem Amd platformunun p4 775 LGa göre üstünlügü tartışılmaz bir gerçek idi,Bence Şuan için Single bir işlemci düşünüyorsanız AMD ,Cift çekirdek bir işlemci düşünüyorsanız Core2Duo alınmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Forumu araştırırsan Core2Duo çıkmadan önce hem Amd platformunun p4 775 LGa göre üstünlügü tartışılmaz bir gerçek idi,Bence Şuan için Single bir işlemci düşünüyorsanız AMD ,Cift çekirdek bir işlemci düşünüyorsanız Core2Duo alınmalı.

Alıntıları Göster
    AMD x2 3800 AM2 TABİKİ

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz_vga

AMD x2 3800 AM2 TABİKİ

Alıntıları Göster
    Ama suda var 3800 alıcagına 4200 al derım daha ıı .yada 3500 al
    ya 3500 yada 4200 3800ıkısınınde ortaısnda klıyor derdım ama
    3500ıle 3800aynı neredeyse ıslemolarak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.