Bildirim
AMD 3200+ Venice Kingston ddr400 o/c
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle selamlar;belirttiğiniz sistem benim emektar eski sistemim gibi ..)9npaj ve venice bir ara ayrılmaz ikiliydiler..Ahh Ahh eski günler..Neyse sorunuza dönecek olursak sabit değerler yok,hani şu; şu kadar olacak,bunu bu kadar yapacaksın diye bir kaide yok..Deneyerek değerleri siz bulacaksınız..Ben geçmiş zamanda 2.7 Ghz e fazla voltaj vermeden ulaşmıştım..Sizin venice de ulaşır sanırım..Kolay gelsin.
-
3200 3000 sistemleri meshurdur zaten 6600GT ile bu zamana kadar getirdi beni. şimdi olaya gelirsek. ben 2200 i 2250 yapsak dahi mavi ekran verioyr böyle birşeyler dolmaya başlıyor o ekran da anlamadım nedir ilk defa görüyorum. ramlerde 3 3 8 3 yazıyor açılışta CL felan 2 olarak ayarlı. bu ayarları değiştirerek bişeyle ypaılabilir mi. birde birden falza volt ayarı var birini 1.6 yaptım. psu High power 560W yeterli olur heralde her türlü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X