Bildirim
amd 3200+ 2.9 ghz olmadı yardım 2.8 oluyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
ver volt ver
o değerde stabil demişssin ama eminmisin stabil olduğuna..bana o sıcaklıklar da pek yerinde durmaz gibi geliyor..1M yaptı diye stabil sayma..biraz test et ama sıcaklıkların yüksek...zaten verdiğin voltaj pek az da sayılmaz..tabi tam hangi derecelere çıkıyor bilmiyorum ama soğutma işini halletmeden fazla yüklenmesen iyi edersin gibi geliyor bana.. -
psu ya pek güvenme bence ve ramlerin timing lerini ii ayarlamasın!!! -
walla 300*9 da acmıyor acıyor ama eror veriyor superpide 2800 mhz 280*10 stabil yani 4 mb yaptım 54 derce fln olud 8 16 m yapmım dedim 60 derece olacak yoksa ondan yapmadım ramlerin timingleri anlamam ben nasıl yaparım timing ayarlarını -
quote:
Orjinalden alıntı: owbilo
walla 300*9 da acmıyor acıyor ama eror veriyor superpide 2800 mhz 280*10 stabil yani 4 mb yaptım 54 derce fln olud 8 16 m yapmım dedim 60 derece olacak yoksa ondan yapmadım ramlerin timingleri anlamam ben nasıl yaparım timing ayarlarını
Belirttiğin değerlerde tam olarak stabil olup olmadığını anlamak için SüperPi yetersiz bence. En azından birkaç saat Prime95 yap derim,bir de OCCTyi deneyebilirsin. -
occt prime fln superpi gibi bir şeymi link verirsen indirip denerim kardeşş tesekkurler -
http://www.ocbase.com/downocct.html
http://www.mersenne.org/freesoft.htm
1.si OCCT,diğeri Prime95.Stabilite testleri ama SüperPiden daha çok zorlar sistemini,haliyle tam stabil olup olmadığına karar verebilmek için daha makul programlardır. -
300mhz de ram timing lerini 3-4-3-8 gibi yap.. 2.si 4 olsun mutlaka.. -
hocam iyi güzel demişsinizde , PWM ve chipset sıcaklıkları çok yüksek , eminim spi yaparken dahada yükseliyodur , buda stabiliteyi bozar .
ramlerin timingleriyle alakası yok , sanırım işlemcin sınırına gelmiş. Bendeki işlemcide 1.55v la 2800mhz spi32m OCCT prime95 yapıyo ama 282*10 da bile 1.7v la makina windowsa girmiyor. ömrü buraya kadar demekki işlemcinin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X