Şimdi Ara

AMD 3000+ sempron Socket A !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu işlemci en fazla kaca kadar cıakr 2400 den yukarıya cıkamadım mhz olarak ondada işlem ci yukte 51-52 dereceyi goruyo volcano 12 faln kullanıyorum siz ne tavsiye edersiniz ???

• abit nf7-s anakart al amd 2500+ işlemci al overclock yaparak yükselt 3200+ ya hem daha ucuza gelir hemde daha hız ama cpu fanın ve power supplyin iyi olsun
  • Tayff da zaten 3000+ sempron var ne diye bu saatten sonra işlemci aldırıyon çıkma bi nf7-s yada AN7 al yap oc tabii ram ve sğutucuda lazım olabilir
  • İşlemcisi zaten barton 2500 den daha iiyi amacın nedir ? yalnış yönlendirme insanlari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

Beyler bu işlemci en fazla kaca kadar cıakr 2400 den yukarıya cıkamadım mhz olarak ondada işlem ci yukte 51-52 dereceyi goruyo volcano 12 faln kullanıyorum siz ne tavsiye edersiniz ???

yaw miilet adam zaten 2400mhz ye çıkıyom demiş..ve bilmeyenler için söylim sempron3000+ barton çekirdektir ve eski amd2500+ lerden daha iidir..

ayrıca @Tayff ,,2400mhz gayet ii bir hız o verdiğin sicaklık ise gayet iyi bence..ramlerini kontrol et bölenli falan kullan yetmiyor olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.