Şimdi Ara

AMD 1700+ ve ati 9800 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd 1700+ , EPOX 8KRAI-X (VIA KT600+VT8237 AGPSet) , Sapphire ATI 9800 PRO ve 512 MB Kingston DDRRam kullanıyorum.

Sorunum;

Bilgisayar açılışı yada normal hiç bir ekranda problem yok. Ama ne zaman ki 3 boyutlu bir uygulama açıyorum (ATI Catalyst'in 3D sekmesindeki araba görüntüsünde bile) bilgisayar saniyesinde resetleniyor.

Bir çok farklı driver denedim geçmedi. Ekran kartını başka bir arkadaşın bilgisayarda da denedik (o da AMD ve benzer bir sistemli idi) onda da hemen olmasa da bir süre kullandıktan sonra resetlemeler yaptı. Kadıköy Eksen Bilgisayardan almıştım ekran kartını orada servise verdim, detaylı anlattım hadiseyi, bana NFS Most Wanted oynandı, bir sorunla karşılaşılmadı diye dönmüşler.

Şüphem, acaba Amd ile filan bir çakışması var mıdır bu ekran kartının, yada aklınıza neler geliyor beni biraz bilgilendirebilir misiniz? Zamanında neredeyse 300 milyon verip aldım ekran kartını tadına varamadım daha :(

• Az önce DXDIAG'ın Direct3d testlerini çalıştırdım bunları sorunsuz geçti..

Bu arada AGP ile ilgili bir sorun olabilir mi diye düşündüm..?
  • Kasan ne marka,sistem bileşenlerin, güç kaynağın kaç watt? Eğer güç kaynağın dandik ise olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 25 Aralık 2005 19:05:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080TI fiyat düştü satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.