Şimdi Ara

AMD 1300 DURON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle gerçekten süper bir forum. Aranıza çok değil 1 hafta falan oldu katıldım. Benim sizlerden böyle bir yardımınızı isteyecem.... Amd Duron 1300 Mhz İşlemcim var ben buna nasıl overclock yaparım en fazla kaça çıkar ve değermi, birde kasayı söktüm 128 MB 333 Mhz lik bir ram var fakat makina bunu DDR266 olarak görüyor bunun sebebi nedir ? Ben setup giriyorum FSB denen yer pasif yani değişiklik falan yapamıyorum bunu detaylı bir şekilde yardımcı olabilecek bir arkadaş olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

• üst başlıklara bi baksaydın bi arama butonunu kullansaydın aradığın herşeyi ve fazlasını bulacaksın
  • bu mesaja uzun süredir yeni bakabiliyorum hakatten teşekkürler çok yardımcı olmuşsun tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLue-DreaM

bu mesaja uzun süredir yeni bakabiliyorum hakatten teşekkürler çok yardımcı olmuşsun tşkler

ddr 266 olum senin boardın, Allah'ın biostar'ı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 8 Temmuz 2006; 17:44:05 >

• quote:

bu mesaja uzun süredir yeni bakabiliyorum hakatten teşekkürler çok yardımcı olmuşsun tşkler

bana kabahat bulma üst başlıklara bakarsan benden özür dileyeceksin
    senin için istersen sorularını falanda ben yaziim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

quote:

senden ne özür dileyecem kimsin ki yukarda sana teşekkür etmişim bu kadar niye alındın anlamadım bende forumda arama nedir biliyorum ben yukarda 1 haftadır aranıza katıldım dedim hayatta forum kullanmadım diye bir ibare yok oke bilgisayar kullanmaya devam

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

ddr 266 olum senin boardın, Allah'ın biostar'ı işte

Ne yapalım marka bilgisayarda BIOSTAR gelmiş bizde bununla idare ediyoruz ileride zaten komple sistemi yenilemeyi düşünüyorum bu arada everest 333 diye algılıyor geçen TRQX seninde baktığın gibi evet board 266 MHZ destekliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 fiyat
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gir karıştır bakın üst konuyumu göremedin en üstteki konuyu, hadi arama butonunu boşver, kocaman üst konu var oraya bak diyorum benle dalga geçiyosun, biraz saygılı ol barede kurtar paçayı, sen devam et kullanmaya bilgisayarı
  • quote:

gir karıştır bakın üst konuyumu göremedin en üstteki konuyu, hadi arama butonunu boşver, kocaman üst konu var oraya bak diyorum benle dalga geçiyosun, biraz saygılı ol barede kurtar paçayı, sen devam et kullanmaya bilgisayarı

saygıdan bahsediyorsun senden özür dilemedim diye saygısızmı oldum yani dostum bu konuyu daha fazla uzatma bence oke kapatalım konuyu gereksiz yere yazışıp duracaz konu kapanmıştır
  • quote:

quote:

quote:

senden ne özür dileyecem kimsin ki yukarda sana teşekkür etmişim bu kadar niye alındın anlamadım bende forumda arama nedir biliyorum ben yukarda 1 haftadır aranıza katıldım dedim hayatta forum kullanmadım diye bir ibare yok oke bilgisayar kullanmaya devam

helal olsun hocam 1 haftada 222 mesaj atmıssın bu şekilde yaptıysan özür dilemene gerek yok zaten senın yapın belli kolay gelsin sana.. ceavp yazmanada gerek yok bende uzatıcak değilim..

• Blue-dream@
    boş yere tartışmıyoruz, konuyuda kimin kapatacağına sen karar veremezsin, imalı msj atıyosun bide uzatma diyosun garip birisinhatalıysan, bide birine laf ediyosan bare konuyu kapatmak için adam gibi özür dile, deilemezsen saygısızsın bunuda söylüyorum arkasındada duruyorum
    heralde sorunun çözüme kavuştu sormuyosun soru,,, nese konu kapanmıştır!
  • quote:

Blue-dream@
    boş yere tartışmıyoruz, konuyuda kimin kapatacağına sen karar veremezsin, imalı msj atıyosun bide uzatma diyosun garip birisinhatalıysan, bide birine laf ediyosan bare konuyu kapatmak için adam gibi özür dile, deilemezsen saygısızsın bunuda söylüyorum arkasındada duruyorum
    heralde sorunun çözüme kavuştu sormuyosun soru,,, nese konu kapanmıştır!

Sen önce yazdığın yazıyı bir daha okumayı dene bana konunun kapanacağını sen belirleyemezsin diyorsun aşağıda da konu kapanmıştır diyorsun bence boş muhabbete döndü başka hiçbirşey değil konu amacının dışına çıkmış durumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.