Şimdi Ara

Amcamla birlikte Batum'a gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bundan yaklaşık 2-3 ay önce konu dışı özelde konu açmıştım. Amcamla kavgalıydık ve geldiği gün benden özür dileyip barışık. Yazın tatile beraber gidiyoruz. Batum'un havası kızları nasıldır bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim tek Batum Nicolas Batum sorry bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadeniz turuna gittiğimizde polis bir tanıdıgımız vasıtasıyla geçmiştik.Ailecek oldugumuz için arabadan dısarı bile cıkmadık.Kızları bilmem de şehir vasat bir haldeydi.Arabalar dağılmış vaziyette trafik kuralları pek sıkı değil herhalde.Yalnız bir hotelin önünden geçerken +18 fotoğraflar falan vardı gece hayatı var mıdır yok mudur bilemem artık.Ayrıca yollarda arabadan çok inek,öküz vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 24 Mart 2014; 0:27:16 >
  • batumda ortada bi park var onun 50 m ilersinde bi bar görecen içeri gir orda güzel hatunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Karadeniz turuna gittiğimizde polis bir tanıdıgımız vasıtasıyla geçmiştik.Ailecek oldugumuz için arabadan dısarı bile cıkmadık.Kızları bilmem de şehir vasat bir haldeydi.Arabalar dağılmış vaziyette trafik kuralları pek sıkı değil herhalde.Yalnız bir hotelin önünden geçerken +18 fotoğraflar falan vardı gece hayatı var mıdır yok mudur bilemem artık.Ayrıca yollarda arabadan çok inek,öküz vardı

En son ne zaman gitmiştiniz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcanın yanında şey mi yapıcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen kurban bayramında gitmiştim 10.ayda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12'ye Gittim Gelicem
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 22 Ocak 2024; 23:35:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.