Şimdi Ara

Amazondan bilgisayar acalagim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ne kadar vergi oderim gumrukte, nigdedeki gumruge takilacak ayrica degil mi ? nigdeye gelmesi lazimda kargonun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 10 Ekim 2015; 21:36:43 >

• Kargo sadece urun tutarina bagli degil. Parcalarin buyuk bir kismini alacaksaniz agir olacaktir ve kutulari ile hacim bayagi buyuyecektir. Dolayisiyla kargo tatsiz rakamlara cikabilir. Ayrica gumtukte 1490usd uzerinden vergilendirileceksiniz ki tam hatirlamiyorum gumruk sinirlarini.

Neticede buradan cok da farkli odemeyecek olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hksdejavu

Kargo sadece urun tutarina bagli degil. Parcalarin buyuk bir kismini alacaksaniz agir olacaktir ve kutulari ile hacim bayagi buyuyecektir. Dolayisiyla kargo tatsiz rakamlara cikabilir. Ayrica gumtukte 1490usd uzerinden vergilendirileceksiniz ki tam hatirlamiyorum gumruk sinirlarini.

Neticede buradan cok da farkli odemeyecek olabilirsiniz.

Laptop aliyorumda hocam, kargo 520tl vivari tutuyor boyle tutarsa sorun yok ama vergi isini bilmiyorum.
    Amazon bu vergileri karşılıyor diye biliyordum, oyle olmuyor sanirim degil mi? Birde Niğde gumrugundemi yoksa istanbulda falanmi takilir gumruge bunu biliyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop ise guzel zaten kargoyu da hesaplamissiniz. Google a "amazondan alisveris gumruk" diye aratin kesin bulursunuz degerleri. Ama kargo ucreti gumrugu etkilemiyor onu biliyorum. Yani 1490 usd nin gumruk vergisine bakacaksiniz.

Ablamin gumruk ile bir kac isi olmustu. Ona sordum cevap gelince yazarim burada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hksdejavu

Laptop ise guzel zaten kargoyu da hesaplamissiniz. Google a "amazondan alisveris gumruk" diye aratin kesin bulursunuz degerleri. Ama kargo ucreti gumrugu etkilemiyor onu biliyorum. Yani 1490 usd nin gumruk vergisine bakacaksiniz.

Ablamin gumruk ile bir kac isi olmustu. Ona sordum cevap gelince yazarim burada :)

Çok teşekkürler cevabini bekliyorum teşekkür ettigimi iletin lutfen

• Ablam gumruge mali takildiginda PTT dn hallediyormus isini. Anladigim kadariyla kargo gumruge takildiginda senden bedeli isteniyor. Sen odeme yapinca kargo yoluna devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazondan laptop almak
    8 yıl önce açıldı
    Amerika Laptop Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.