Şimdi Ara

Amazondan Aldığım Windows 10 Pro Oem Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttps://www.amazon.de/gp/product/B0785G1SSR/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 buradan aldığım windows 10 pro oem key başka bir cihazda kullanılmıştır diyor.Ne yapabilirim acaba hiç de bilmiyorum yardım lütfen.

• Satıcıyla iletişime geçin anlatın durumu yardımcı olmazsa Amazon müşteri hizmetleriyle konuşun .
  • donanimadami D kullanıcısına yanıt
    Hocam iade talebi gönderdim, mail gönderdim eğer hiçbirine cevap vermezse nolacak "İade satıcının onayını bekliyor
    Satıcıdan 3 iş günü içinde haber almazsanız Talep başvurusunda bulunmaya hak kazanabilirsiniz" diyor Talep başvurusu tam olarak ne oluyor , iadeyi reddederse durumu amazon amazon müşteri hizmetlerine anlatsam bi şey yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heqtor

Hocam iade talebi gönderdim, mail gönderdim eğer hiçbirine cevap vermezse nolacak "İade satıcının onayını bekliyor
    Satıcıdan 3 iş günü içinde haber almazsanız Talep başvurusunda bulunmaya hak kazanabilirsiniz" diyor Talep başvurusu tam olarak ne oluyor , iadeyi reddederse durumu amazon amazon müşteri hizmetlerine anlatsam bi şey yapabilir mi?

Tabiki de yapabilir satıcı cevap vermezse Amazon müşteri hizmetlerine durumu anlatacaksınız onlar ne gerekiyorsa yapacak . Amazon müşteriyi yüzüstü bırakmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimadami -- 23 Ocak 2018; 21:31:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.