Şimdi Ara

Amazondaki ''Size chart'' bölümündeki numarlar dogrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim almak istediğim bir basketbol ayakkabısı var mağlum ayagımda büyük normalde nike adidas nb vs tüm markalarda us numarasıyla 12 giyiyorum buda ülkemizde 46 numaraya tekabül ediyor . Ama ben size chart bölümüne bastıgım da karşımda us 12 = 47.5 olarak gözüküyor. bende buna anlam veremedim alttaki yorumlara baktım satıcıya sorulan sorulara baktım bu size chart taki numaralar dogrumu demiş birisi satıcıda evet ama yarım numara büyük alın demiş şimdi ben ne yapmalıyım ayakkabının o size charttaki numarasına göre mi alim yoksa kendi ayak numarama göre mi alim çünkü D(M) yazıyo yanı standart ayakkabı kalıbı diyo e bu durumda amazonun gösterdiği ayak numarasına göre alsam ordaki seçtiğim numaramı gelicek yoksa jordan'ın yani nike 'ın kendi ayakkabı kalıplarına göremi gönderilecek yardımcı olursanız sevinirim

https://www.amazon.com/gp/product/B00RQ1CBLW/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A2MWJUCVJU5YL9

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 4 Mayıs 2020; 14:56:56 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.