Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Türk_o , Türk_o , Freddy_Krueger_46 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 120 Misafir (8 Mobil) - 114 Masaüstü9 Mobil
5 sn
385.278
Cevap
8.774
Favori
83.407.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1682 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Karaca Biogranit 7 Parça Tencere Seti Siyah-Altın Sarısı:1599TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 4 Mayıs 2025; 16:2:53 >

• Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Ben macrodan şu anlık idareten tanesi 68 küsürden bunları aldım. Spigenin kalın siyah kılıflarını takipteyim.

Ekstra ekran koruyucu da bakınıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 4 Mayıs 2025; 15:58:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

şeffaf olanda kamera lens korumalığı mı var hocam?

bu arada kaliteli duruyor o fiyata bedava. güle güle kullanın.

• ozerxcom kullanıcısına yanıt

Osram da iyi bir markadır.Ne de olsa Alman malı.

Alternatif olarak değerlendirebilir.

Ama Philips led ampül'un bu modelinin en uygun fiyatı şuan Amazonda.

Bu arada kendimden örnek vereyim.Zamanında işyerimin aydınlatmasında hep bilindik marka Panasonic,Philips,Osram marka led ampüller kullandım.

Denemek amaçlı daha uygun fiyatlı başka marka led ampül kullandım.İşyerlerinde yoğun kullanıldığı için led ampüllerin ömürleriylede alakalı çok daha kısa ömürlü olabiliyor.Philips markada ortalama 2-3 yılda ömrü biten led ampül,diğer marka uyguna aldığım led ampülde 1 yıl bile dolmadan pert olmuştu.O yüzden led ampüllerde bilindik markalardan şaşmayıp,çok da ucuza kaçmamak gerek.

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Alman malı ama Çin'de üretim yapılıyormuş yeni osram led ampuller ise Türkiye'de üretiliyor sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • led ampulculer için bi önerim var
    Philipsin şu şekilde led olanları gözler için çok daha iyi. Rahatsız etmiyor. ışıkta titreme olmuyor vs.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08HV4WG3Y?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MW0ZMWREKJZ9KRX1HXWG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MW0ZMWREKJZ9KRX1HXWG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MW0ZMWREKJZ9KRX1HXWG&previewDoh=1

hocam ben daha önce yüksek ışık tercih ettiğim için 100watt osram ve philips ikisinden de aldım. şöyle bir şey fark ettim, osram'ın küre çapı yani ışığı yayma alanı philips'inkinden daha dardı. yani philps'te o beyaz renkli ampül küresi daha fazla yer kaplıyor.

ikisi de ışık şiddetini benzer veriyor ama ben bir daha alacak olsam sırf bundan ötürü philips'i tercih ederim.

bu arada panasonic de var n11 pazar satıcılarında sık indirimlerini görüyorum ama şu an ihtiyacım olmadığından hiç deneyemlemedim. acaba onun performansı nasıl merak etmiyor değilim.

Nerede üretildiğinden ziyade,pek tabii kalitesi önemli hocam.Bazı Osram ürünlerinin Türkiye de üretildiğini duymuştum.Sanılanılanın aksine Türk işçiliği dünyada kabul görüp beğeniliyor.

Çin bilindiği üzere dünyanın üretim üssü.

IPhone'ler dahil bir çok elektronik v.b ürün çinde üretiliyor.

Zamanında çin malı dandiktir olayı,o malın Türk sanayiciler tarafından en ucuza mal etmek için en ucuz'a Çinde ürün ürettirip,pahalıya satıp max. kar hevesinden kaynaklıyor.

Yoksa Çinlilerde ne kadar ekmek o kadar köfte misali,bir gözlük çerçevesinin 50 farklı kalite de ürünü mevcut.

Şuanda bir çok elektrikli ev aletleri aldım veya atıyorum el feneri kompresör vs hepsi çin malı deneyimlerime göre Çin dünyadan 2-0 önde gidiyor teknoloji olarak şuan inovasyon konusundaki liderler

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Mağazam varken sanırım işyerimde 50'ye yakın led ampül'üm vardı.Ampüllerin yaklaşık yarısı günde 10-12 saat tam iş günü diğer yarısıda akşam hava kararınca yanardı.Haliyle günde 10-12 saat yanan ampüllerin ömrü daha kısa olurdu.Benim tecrübelerime göre de en uzun ömre sahip Philips oldu.

• www.hepsiburada.com
    Osram Led Value 8,5W Beyaz Işık E-27 806lm Ampul 10 lu Paket Fiyatı
    https://app.hb.biz/iQaljDz3HAQc

www.hepsiburada.com
    Cata CT-4274 15W E27 Beyaz 10 Adet Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/A0M5lgYdVPoS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerxcom -- 4 Mayıs 2025; 17:27:47 >
  • 6 aydır prime yenilemiyordum bugün boxer almam gerekti kendime alışverişi yaparken şapşik amazon 3 aylık 24.9 dan yenileme teklifi sundu hemen onay tuşuna bastımmm  

Lümen değeri 1500 ve 30 lira öyle mi?nasıl bu kadar avantajlı fiyatı olabilir ilginç. Genelde 800-900 lümen olurdu da bu fiyata doğruysamüthiş karlı yani.

• BoorMan B kullanıcısına yanıt

sarı ışık bu hocam.Genelde beyaz tercih ediyoruz.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Bende baya bir amazon prime kod var 4 er aylık satmak için konu açtım sildi admin

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    291 tl yazıyor bende hocam premium olduğu için bu ampulü denemedim ama

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Şekil olarak göstermek için atmıştım

Evet 291e aldım, okuldaki öğretmen arkadaşlara verdim. 3 tanesini de ben aldım.

43 lira hepsi param vardı +37 lira da papel verdi geri ödeme... 1 liraya 3 adet aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 4 Mayıs 2025; 18:33:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün gelen kutum boş diyordu, şimdi amazonun kodlarını satıyor. Amazon bunun gibiler yüzünden normal tüketiciyi üzecek önlemler almak zorunda kalıyor. Kutum boş muhabbetine de inanmıyorum.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.