Karaca Biogranit 7 Parça Tencere Seti Siyah-Altın Sarısı:1599TL Karaca Biogranit 7 Parça Tencere Seti Siyah-Altın Sarısı https://www.amazon.com.tr/Karaca-B%C4%B1ogranit-Blackgold-Tencere-Seti/dp/B08MZ3QCZZ/ref=zg_bs_g_kitchen_d_sccl_20/260-6578161-4604902?th=1![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 4 Mayıs 2025; 16:2:53 > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (19247. sayfa)

-
-
-
şeffaf olanda kamera lens korumalığı mı var hocam?
bu arada kaliteli duruyor o fiyata bedava. güle güle kullanın.
-
Osram da iyi bir markadır.Ne de olsa Alman malı.
Alternatif olarak değerlendirebilir.
Ama Philips led ampül'un bu modelinin en uygun fiyatı şuan Amazonda.
Bu arada kendimden örnek vereyim.Zamanında işyerimin aydınlatmasında hep bilindik marka Panasonic,Philips,Osram marka led ampüller kullandım.
Denemek amaçlı daha uygun fiyatlı başka marka led ampül kullandım.İşyerlerinde yoğun kullanıldığı için led ampüllerin ömürleriylede alakalı çok daha kısa ömürlü olabiliyor.Philips markada ortalama 2-3 yılda ömrü biten led ampül,diğer marka uyguna aldığım led ampülde 1 yıl bile dolmadan pert olmuştu.O yüzden led ampüllerde bilindik markalardan şaşmayıp,çok da ucuza kaçmamak gerek.
-
Alman malı ama Çin'de üretim yapılıyormuş yeni osram led ampuller ise Türkiye'de üretiliyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
led ampulculer için bi önerim var
Philipsin şu şekilde led olanları gözler için çok daha iyi. Rahatsız etmiyor. ışıkta titreme olmuyor vs.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08HV4WG3Y?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MW0ZMWREKJZ9KRX1HXWG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MW0ZMWREKJZ9KRX1HXWG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_MW0ZMWREKJZ9KRX1HXWG&previewDoh=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam ben daha önce yüksek ışık tercih ettiğim için 100watt osram ve philips ikisinden de aldım. şöyle bir şey fark ettim, osram'ın küre çapı yani ışığı yayma alanı philips'inkinden daha dardı. yani philps'te o beyaz renkli ampül küresi daha fazla yer kaplıyor.
ikisi de ışık şiddetini benzer veriyor ama ben bir daha alacak olsam sırf bundan ötürü philips'i tercih ederim.
bu arada panasonic de var n11 pazar satıcılarında sık indirimlerini görüyorum ama şu an ihtiyacım olmadığından hiç deneyemlemedim. acaba onun performansı nasıl merak etmiyor değilim.
-
Nerede üretildiğinden ziyade,pek tabii kalitesi önemli hocam.Bazı Osram ürünlerinin Türkiye de üretildiğini duymuştum.Sanılanılanın aksine Türk işçiliği dünyada kabul görüp beğeniliyor.
Çin bilindiği üzere dünyanın üretim üssü.
IPhone'ler dahil bir çok elektronik v.b ürün çinde üretiliyor.
Zamanında çin malı dandiktir olayı,o malın Türk sanayiciler tarafından en ucuza mal etmek için en ucuz'a Çinde ürün ürettirip,pahalıya satıp max. kar hevesinden kaynaklıyor.
Yoksa Çinlilerde ne kadar ekmek o kadar köfte misali,bir gözlük çerçevesinin 50 farklı kalite de ürünü mevcut.
-
Şuanda bir çok elektrikli ev aletleri aldım veya atıyorum el feneri kompresör vs hepsi çin malı deneyimlerime göre Çin dünyadan 2-0 önde gidiyor teknoloji olarak şuan inovasyon konusundaki liderler
Mağazam varken sanırım işyerimde 50'ye yakın led ampül'üm vardı.Ampüllerin yaklaşık yarısı günde 10-12 saat tam iş günü diğer yarısıda akşam hava kararınca yanardı.Haliyle günde 10-12 saat yanan ampüllerin ömrü daha kısa olurdu.Benim tecrübelerime göre de en uzun ömre sahip Philips oldu.
-
www.hepsiburada.com
Osram Led Value 8,5W Beyaz Işık E-27 806lm Ampul 10 lu Paket Fiyatıhttps://app.hb.biz/iQaljDz3HAQcwww.hepsiburada.com
Cata CT-4274 15W E27 Beyaz 10 Adet Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/A0M5lgYdVPoS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerxcom -- 4 Mayıs 2025; 17:27:47 > -
6 aydır prime yenilemiyordum bugün boxer almam gerekti kendime alışverişi yaparken şapşik amazon 3 aylık 24.9 dan yenileme teklifi sundu hemen onay tuşuna bastımmm
-
Lümen değeri 1500 ve 30 lira öyle mi?nasıl bu kadar avantajlı fiyatı olabilir ilginç. Genelde 800-900 lümen olurdu da bu fiyata doğruysamüthiş karlı yani.
-
sarı ışık bu hocam.Genelde beyaz tercih ediyoruz.
-
Bende baya bir amazon prime kod var 4 er aylık satmak için konu açtım sildi admin
291 tl yazıyor bende hocam premium olduğu için bu ampulü denemedim ama
Şekil olarak göstermek için atmıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet 291e aldım, okuldaki öğretmen arkadaşlara verdim. 3 tanesini de ben aldım.
43 lira hepsi param vardı +37 lira da papel verdi geri ödeme... 1 liraya 3 adet aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 4 Mayıs 2025; 18:33:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X