Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Obreus , rahatszzz , sonerxz Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 48 Misafir (6 Mobil) - 44 Masaüstü7 Mobil
5 sn
409.584
Cevap
8.978
Favori
88.363.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1717 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12401241124212431244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baktım 150 liraymis. Gerek yok zaten biri basiyor yırtılıyor ya da cuma da çalınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 29 Ocak 2020; 16:47:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Sony whch500 aldım 2 tane kablosuz kulaküstü adet başı 129₺’ye geldi
    satıcı amazon muydu hocam

Orijinalden alıntı: mito1172

şuan satıcısı amazon olan yok alan arkadaşa sormak lazım satıcı kimdi
    siz aldınız sanıp size sormuşum pardon

www.amazon.com.tr
    Puma Unisex Puma Phase Backpack Elde Taşınabilir Sırt Çantası 075487,Çok Renkli,10x10x10 cm (B x H x T): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Unisex-Backpack-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-%C3%87antas%C4%B1-10x10x10/dp/B07RC67R8L/ref=sr_1_37?dchild=1&qid=1580309330&refinements=p_4%3APUMA&s=apparel&smid=A1UNQM1SR2CHM&sr=1-37&th=1

Puma Unisex-Yetişkin Buzz Backpack Elde Taşınabilir Sırt Çantası 073581 / 114,95₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 29 Ocak 2020; 17:54:39 >

• Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    Bu çantalırın 35-50 tl ye satıldıgını gördüm bir ara :) ama gene uygun bence :) magazalarda 100tlden aşşağı satılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 29 Ocak 2020; 19:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bulaşma başkan bu markaya eskimiyor 2013 te botunu aldım yıl oldu 2020 gecen hafta üst bölgesinden dikişlerinden söküldü 7 kışta zorla eskittim son 4 kıştır yeni bot alayım diyorum sonra ne gerek var ayağımdaki eskisin alırım diye vazgeçiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aldığımda kalıbı nasıldı hatırlamıyorum 45 numara kullandım ayağıma oluyordu 7 yılda illaki kalıp genişlemiştir. günlük ve koşu ayakkabılarında nike 46 asics 46.5 adidas 46.5 ayağıma olan numaralar.

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Sony whch500 aldım 2 tane kablosuz kulaküstü adet başı 129₺’ye geldi
    ürün elinize ulaşınca bilgilendirir misiniz? Efsane fiyata almışsınız dediğiniz gibi kablosuz ise. Ben sürekli takip ediyorum o kulaklığı. O fiyata satıldığını görsem tereddüt etmeden alırım.
    A64 3000+ | MSI K8N Neo2 platinium fx | samsung sata 80 gB | 512 Twinmos DDR400 | MSI Ati radeon 9550 128 mb-64 bit | Philips 107 | Asus TA231 | Samsung tsh 552u dvd writer | Philips 48x16x48 cd writer | Lg 16x dvd rom | logitech x530 | creative audigy value
    Canon 40 | tamron 28-75 f 2.8 | Tamron 90mm f 2.8 macro | Sigma 10-20 | canon speedlite 430ex
    Panasonic viera TH-42PX80E
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizambaba

ürün elinize ulaşınca bilgilendirir misiniz? Efsane fiyata almışsınız dediğiniz gibi kablosuz ise. Ben sürekli takip ediyorum o kulaklığı. O fiyata satıldığını görsem tereddüt etmeden alırım.

Alıntıları Göster
    aldığı gibi topuklamış. korkmuş herhalde yerini tespit edip elinden alırlar diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nizambaba

Alıntıları Göster
    muhtemelen satıcı amazon değildir. ben bi ara öyle 130 lira sony kulaklık görür gibi oldum anasayfada ama bu kulaklık mıydı emin değilim. belki de gerçeten sessiz sedasız o fiyata satılmış da olabilir bilemiyorum
  • bir önceki sayfada bose kulaklık fırsatı paylaşılmış. ben bunu aldım 4-13 şubat arası teslim edilecek diyor. hollanda merkezli bir şirket, kulaklık dışında birçok ürünü var. amazonda amazon dışında satış yapan bir firmadan aldığım bu ürün hakkında geldiği vakit sizi bilgilendireceğim.

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Teşekkürler 149 olanı kaptım Denemek için Flo'ya gittim aynısı 329
    Merhaba hocam 149,95 lik olandan bende almayı düşünüyorum. Normalde Nike da 43 numara giyerim ama bu ayakkabının 43'ü kalmamış 44 var. Puma nın kalıpları nasıldır siz biliyor musunuz 44 numara alsam sorun olur mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

U.S. Polo Assn. Erkek Dokuma Gomlek

• Erato VERSE, Kablosuz kulaklıklar su geçirmez, beyaz, AVERSE-WH-C (su geçirmez, Beyaz Ultra hafif, 4,5 gram)

• 31 Ocak:

Arzum Okka Minio Duo Türk Kahvesi Makinesi, Krom / 460TL /
    www.amazon.com.tr
    Arzum Okka Minio Duo Türk Kahvesi Makinesi, Krom: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07QP7T8ZK

Orijinalden alıntı: juve212

Etap bende de vardı yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama yaklaşık 1,5 yıl sonunda içinden yanma gibi bir koku geldi tak edip durdu 2. ayarda çalıştırıyordum fazla ısınınca oldu muhtemelen sonra powertec aldım fakat etapıda uygun bir zamanda bir tamirciye göstereceğim.
    4 yıllık etap 4030 ve 3200+ var. 4030un Motorun kömürü bitti dün 7,5 liraya bir çift kömür alıp değiştirdim kaldığı yerden devam ediyor.

Sömestir kampanyasından yararlanmak için son 15 dk kaldı da

Giyim, elektronik, seyahat, konaklama, hava yolu, eğitim ve kırtasiye sektörleri hepsi oluyor

Edit: 2 Şubat son günmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 31 Ocak 2020; 23:57:52 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.