Şimdi Ara

Amazon Saatler (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.462
Cevap
427
Favori
644.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Hocam Invicta saat fiyatını yüksek tutup indirim yapıtığı için böyle bir şey oldu sanırsam. Yada amazon ürünü tekrar hızlı kargo ile gönderdiğinden toplam fiyat 0 TL gözükünce belki saatin asıl fiyatını ups yada gümrük istemiş amazonda bu şekilde yansıtmış olabilir. Gerçekten büyük talihsizlik. Bir kere de bilgisayar ekipmanında böyle bir duruma denk geldim tam 32 gün sürdü. Yani artık hergüne böyle evet bugün gelicek diye umutlanıp kalkmak ve mesai saati bitimi ile tekrar uyanana kadar hayır diye haykırmak bir gelenek oldu sanırsam bende. Geçen yemin ediyorum size gümrükden çıkan ürün bana teslim ediliyor. Bir sevinç açıyorum paketi. Aman yarabbi saatin camı kırık. Onuda geçtim çalışmıyor. Terleyerek uyandım. =D
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Hocam Ups müşteri hizmetleri ile kanka olduk zaten. Ben başta durumu söyledim. Vekalet falan verdim. Ürünün gümrüklemesi zaten bitmiş ama sistemde sıkıntı olduğundan çıkış veremiyorlar. Ups ile bir alakası yok ama sorumlular neticede üründen. Bizim devlet memurlarımızın rahatlığından kaynaklanıyor böyle şeyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geogenior

    Beyler 100 dolarlık saati indirim ile 65 dolara aldım. Amazon benden gümrük parasını da aldı. Ancak gümrük işleri ile uğraşıyorum şuan. Amazon paketin üstüne 140 dolar yazmış. Bu nasıl iştir? Neden ben bu işlerle uğraşıyorum? Sordum, gümrük giderlerimi gönderen ödemiş, ama bunlarla uğraşmak iyi olmadı. Galiba Amazon'un kestiği gümrük vergisini bana iade etmeyecek gibi :(

    Hocam bir benzeri benim başıma geldi. Sizin cebinizden gümrük masrafı çıktıysa bunu amazondan talep edin. 65$ olan üründen kimse vergi alamaz. Tekrar gönderilen ürün hızlı kargo ise (UPS yada DHL) vekaletname göndermeleri için telefonla irtibata geçin. Mail atıyorlar. Atılan maili doldurup geri gönderiyorsunuz. 1-2 güne gümrük işlemleri bitiyor ama 5 Şubat'tan beri gümrükte kişisel gönderilerde sistemde hata olduğundan dolayı çıkışını vermiyorlar. Bende 7 gündür bekliyorum. Bugün UPS gümrükten bir açıklama bekliyormuş. 350 adete yakın kişisel yurtdışı gönderisi gümrükte beklemekte şuan.




  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    HOCAM 89 dolara vergi aldılar mı öyle bir riske girilir mi dogrusu ?
  • belirlenemeyen kullanıcısına yanıt
    korkuttunuz beni ya :)
  • belirlenemeyen kullanıcısına yanıt
    Saat taşınırken abd de kırılmış, bana tekrar aynı saati gönderelim mi dediler ben de gönderin ama ekstra para vermem dedim. Saati indirimde 65 dolara almıştım. İkinci gönderilen saatin tutarına 0 dolar girmişler ve hızlı kargo ile göndermişler. Ürün gümrükte bekliyor şuan, galiba ürün fiyatını amazona sormuşlar, onlar 140 dolar demiş. Ürün 80 doları aştığı için vergiye tabi oldu. kargo şirketi ile görüştüm bir form yollayacağım onlara nufüs örneği ile birlikte, sonra süreci takip edeceğim. Dedim ki ürünü 65 dolara aldım. Ürünün indirimsiz fiyatı 100 dolardı, amazon benden 20 dolar vergi aldı (65 dolara dahil), kargo şirketi o zaman vergiyi gönderen ödemiş dedi.

    Bu durumda 40 dolarlık ürüne 20 dolar vergi, 5 dolar kargo ödemiş oldum. toplam 65 dolar.

    Gümrük acaba benden ekstra vergi isteyecek mi? Çünkü 140 dolarlık ürünün vergisi 28 dolar oluyor? Amazon benden aldığı bu 20 dolar vergiyi iade edecek mi? Acaba ürün elime geçebilecek mi? :) Belirsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sear55 S kullanıcısına yanıt
    Korkmayın hocam. Ben baya salı verdim bu olayı. İyice zıvanadan çıktı çünkü. Eğer bu cuma gününe kadar gelmez ise amazon ya ürünü tekrar göndeririz yada ücret iadesi yaparız dedi. Ücret iadesi almam. Gene hızlı kargo ile isterim ama bu sefer fatura konusunda uyarırım. Amazon'un tahmini teslim tarihini 6-7 gün geçtikten sonra ürün gelmez ise aynı durum sizin içinde geçerli olacaktır. Korkulacak bir durum yok. Siz ürün geldiğinde kırık çıkık yada bir bozukluk olmasından korkun. Benim en büyük korkum bu. O kadar bekledikten sonra bu bana çok koyar.
  • geogenior kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ürünü tam olarak ne kadara aldınız ? bu 65 dolara amazonun sizden aldığı 20 dolar vergi dahil mi ?
  • belirlenemeyen kullanıcısına yanıt
    e.yvallah hocam.
  • belirlenemeyen kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ürünü 40 dolara aldım, kargo 6 dolar, vergi de 19 dolar olmak üzere saat bana toplam 65 dolara geldi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Amazon Saatler
  • geogenior kullanıcısına yanıt
    Bu fatura ilk saat için geçerli. O saat ABD de kırıldı. Yerine aynı saatten gönderdiler hızlı kargo ile. Onun faturası aşağıda, yani 0 dolar !!
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Amazon Saatler
  • geogenior kullanıcısına yanıt
    Hocam vergi alırlar sizin saat 97.99 dolar. Sizin 58$ hesabınızda bir indiriminiz var. Size bir refund (geri ödeme) yada promosyon amaçlı credit falan mı verdiler ? Normal olarak fiyatı vergi sınırını geçtiği için amazon ne olursa olsun alıyor. Lakin 2 ay içerisinde bir ihtimal kartınıza bu 19.74$ olan vergi meblasını geri yatırabilirler. Genellikle yatırıyorlar. Bu gümrük sürecinde size teslim edilene kadar olan ki bütün masraflar şuan amazona ait. Size herhangi bir ekstra ücret yansımayacaktır bu konuda rahat olun.
  • sear55 S kullanıcısına yanıt
    299 dolarlık saati 89 dolara
    350 dolarlık saati 250 dolara aldım her ikis için önceden vergi kesintisi yapıldı,adresime zamanında sorunsuz ulaşatı,
    Amazon benden kestiği vergiyi gümrükde ödedimi, ödemedimi bilmiyorum 1 2 aya belli olur ama,ben sonrasında gümrüğe falan ekstra bedel ödemedim sorun yaşamadım ,onu anlatmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 17 Şubat 2016; 13:57:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belirlenemeyen kullanıcısına yanıt
    Bugün kargo şirketini aradım, saatim gümrükte niye bekliyor diye sordum. Bana aşağıdaki soruları sordu:
    - Saatinizin USB girişi var mı? (yok)
    - Saatiniz neden ağır? (800 gr ağır mı?)
    - Saatiniz dijital mi? (Analog saat)
    - Saatinizin otomatik olması ne demek? (saatim otomatik mekanizmalı demiştim)
    Sonra ikna oldu.

    Şimdi aklıma geldi, benim saatim skeleton bir saat ve iç mekanizması görünüyor. Acaba saatimin düzenekli bir patlayıcı olduğunu falan mı düşündü gümrük? Ondan mı bekletiyor? Ben formu doldurup yollayacağım, ürün otomatik analog bir saattir diye.
  • geogenior kullanıcısına yanıt
    İlahi hocam. =D Siz daha vekaletname vermediniz. Verdikten sonra 1-2 iş günü içerisinde gümrükleme süreciniz bitiyor. Sizin saatin şuan gümrükte bekleme sebebi vekaletname eksikliği. Benim saatin gümrükleme süreci geçen hafta perşembe bitti mesela ama daha öncede söylediğim gibi şuan 5 Şubat'tan itibaren oluşan sistemsel bir hata olduğunu söylüyor gümrük. Buna istinaden çıkışını veremiyorlar ürünün. Sizin gümrükleme süreci bitene kadar bu durum çözülür kanımca. Durduk yere sizin moralinizi bozmak istemem ama benim düşüncem büyük ihtimal sizin ürün haftaya hafta içi elinize anca ulaşır. Dediğim gibi Şubat'un 5'inden beri ürünler birikmiş durumda UPS'de. İllaki bir gecikme olacaktır. Araya hafta sonuda girince. Bu arada sizin de kargo firması UPS sanırsam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geogenior

    Bugün kargo şirketini aradım, saatim gümrükte niye bekliyor diye sordum. Bana aşağıdaki soruları sordu:
    - Saatinizin USB girişi var mı? (yok)
    - Saatiniz neden ağır? (800 gr ağır mı?)
    - Saatiniz dijital mi? (Analog saat)
    - Saatinizin otomatik olması ne demek? (saatim otomatik mekanizmalı demiştim)
    Sonra ikna oldu.

    Şimdi aklıma geldi, benim saatim skeleton bir saat ve iç mekanizması görünüyor. Acaba saatimin düzenekli bir patlayıcı olduğunu falan mı düşündü gümrük? Ondan mı bekletiyor? Ben formu doldurup yollayacağım, ürün otomatik analog bir saattir diye.

    Öyle bir düşünceleri olsaydı bu mesajı yazmaya fırsatınız olmazdı




  • Patience kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/Casio-EF558D-7AV-Edifice-Stainless-Chronograph/dp/B0048FTF5E/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1455714973&sr=1-1&nodeID=7141123011&keywords=EF-558D-7AV

    Hocam merhaba.
    Bu saati kolunuzda bir görebilir miyiz acaba zahmet olmazsa?
    Hasta oldum saate yemin ederim.








  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxxel

    http://www.amazon.com/Invicta-ILE8926ASYB-Diver-Stainless-Steel/dp/B00KDLOAQ6/ref=sr_1_7?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1455715067&sr=1-7&nodeID=6358540011&refinements=p_89%3AInvicta%2Cp_n_feature_browse-bin%3A379300011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER

    http://www.amazon.com/Invicta-17039-Diver-Stainless-Bracelet/dp/B00HVQNWJC/ref=sr_1_24?m=ATVPDKIKX0DER&s=apparel&ie=UTF8&qid=1455715067&sr=1-24&nodeID=6358540011&refinements=p_89%3AInvicta%2Cp_n_feature_browse-bin%3A379300011%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER

    Hanıma saat alayım derken burayı keşfettim Saatleri görünce dayanamayıp bir otomatik saat alayım dedim.
    Bu iki saat arasında ne fark var. Şekilleri, mekanizması vs. aynı gibi. Ben bir fark göremedim ama fark oluşturan bilmediğim bir özellikleri filan mı var bunların.

    http://www.amazon.com/Invicta-Diver-Collection-Automatic-Watch/dp/B001E96DHA

    Hocam ikisini de boşverin. Bunu alın. Fiyatı hep özel günlerde 60$ civarına falan düşüyor. Ben aldım daha bileğimize takmak nasip olmadı. Buradan gümrük memurlarına selam olsun. Sizin için fiyat tablosunu da paylaşayım.

    https://keepa.com/#!product/1-B001E96DHA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirlenemeyen -- 17 Şubat 2016; 15:38:09 >




  • Arkadaşlar ben de bir hafta önce Lightning Deal'dan şu saati 85$ a almıştım:
    http://www.amazon.com/gp/product/B01487CAAS

    Tabi Türkiye'ye gönderimi yok ben de Amerika'da bir tanıdığıma gönderdim. Saat bana ne zaman gelir hiçbir fikrim yok belki Haziran'a kadar bile sürebilir
    Resimleri paylaşayım dedim ne zamandır aklımda.

    Amazon Saatler
    Amazon Saatler


    Amazon Saatler
    Amazon Saatler


    Amazon Saatler
    Amazon Saatler




  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.