Şimdi Ara

Amazon Prime Video İçerik İndirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone kullanıyorum. Prime Video uygulamasından ne wifi , ne de mobil veri ile içerik indiremiyorum. Benzer sorun yaşayan varmıdır?

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amazon Prime Video İndirme Sorunu

Amazon Prime Video kullanıcıları bazen içerik indirme sorunlarıyla karşılaşabilirler. Bu sorunlar, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve aşağıdaki adımları izleyerek çözülebilir:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, indirme sorunlarına neden olabilir. Bağlantınızı kontrol edin ve gerektiğinde yeniden başlatın.

• Prime Video uygulamasını güncelleyin: Eski Prime Video uygulaması sürümleri, indirme sorunlarına neden olabilir. Uygulamayı en son sürüme güncelleyin.

• Uygulamadan çıkış yapın ve tekrar oturum açın: Bazen oturum açma sorunları indirme sorunlarına yol açabilir. Prime Video uygulamasından çıkın, hesabınıza tekrar oturum açın ve indirmeyi tekrar deneyin.

• Cihaz belleğinizi kontrol edin: Yetersiz cihaz belleği, indirme sorunlarına neden olabilir. Cihazınızda yeterli boş alan olduğundan emin olun.

• İndirme bölgenizi kontrol edin: Bazı içerikler belirli bölgelerle sınırlı olabilir. Uygulamadaki indirme bölgenizin doğru olduğundan emin olun.

• Amazon Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin: Yukarıdaki adımları denedikten sonra indirme sorunları devam ediyorsa, Amazon Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin.

Prime Video İndirme Hatasının Diğer Nedenleri

• Sunucu kesintileri
    • Lisans sorunları
    • Uyumluluk sorunları

İndirme Sorunlarını Önlemek İçin İpuçları

• Sağlam bir internet bağlantısı kullanın.
    • Prime Video uygulamasını güncel tutun.
    • Cihazınızda yeterli boş alana sahip olun.
    • İndirme bölgenizin doğru olduğundan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba bende aynı problemi yaşıyorum denemediğim yol kalmadı en son müşteri destek birimine mail attım cevap bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.