Şimdi Ara

Amazon Kindle Fire önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pil ömrü, browser, uygulama desteği olarak nasıl? Ayrıca bu aletin işletim sistemi nedir?

• işletim sistemi android ama amazon kendi arayüzünü kurmuş, sanırım rootlayıp kullananlarda mevcut. ben tavsiye etmem o fiyata daha güçlü tabletler bulabilirsiniz. unutmayın vereceğiniz o fiyata sadece o ürün değil markada dahil. o yüzden markasız ( az duyulmuş ) kaliteli tablet almanız daha iyi olacaktır.

mesela hangi tablet

Teclast p76i Ics 4.0 beta
    Onda vi20w Ics 4.0 full
    Novo 7 Paladin Ics 4.0 full
    Bmorn V11 Android 2.3
    onda vx610w Ics .0 full

• quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

Novo 7Advanced önerirdim ama piyasada kalmadı, ondan sonra onunla aynı özelliklere sahip değişik markalardan çok model çıktı:

Teclast p76i Ics 4.0 beta
    Onda vi20w Ics 4.0 full
    Novo 7 Paladin Ics 4.0 full
    Bmorn V11 Android 2.3
    onda vx610w Ics .0 full

Hocam bu aletlerin de 1 sene garantisi oluyor mu? İşlemci modelleri vs aynı mı?

• Garanti oluyor, novo7 paladin hariç diğerlerinin işlemcisi aynı allwinner a10 cortex9 dur.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphet

Garanti oluyor, novo7 paladin hariç diğerlerinin işlemcisi aynı allwinner a10 cortex9 dur.

Yazdıklarından bildiğim marka bi ondo var onunda baktım çözünürlüğü 600x800 müş

Amazon Kindle Fire önerir misiniz?

Yaklaşık on gündür kullanıyorum. ICS 4.0 arayüzü ekledim (web üzerinden yapılıyor), rootladım, TWRP kurdum ki google da açıklamaları mevcut. Son derece hızlı dokunmatik ve görüntü kalitesi gayet iyi. Android market kurabilir ve her programı indirebilirsin. Wi-fi sorunsuz, Amazon MP3 sayesinde her albümün parçalarını 30 saniye dinleyebiliyorsun. Beğendiğini Easy MP3'le üç-dört saniyede indiriyor (10mbit fiber var). Eksileri

- Kernel'de mic-level-support denen mikrofon desteği yok, o yüzden VOIP kullanamadım, ama 4 girişli jak'la mikrofon desteği oluyor.
    - Kamera yok
    - Bluetooth yok (olduğunu ve disabled olduğunu iddia edenler var)
    - 3g yok
    - Micro USB çıkışı sadece data video-out özelliği yok.
    - SD kart yuvası yok.

Artıları,

- 200 USD'ye dual core işlemci ki ucuz tabletlerden farkını orada gösteriyor.
    - Ucuz tabletlere göre pil ömrü.
    - Kaliteli ekran ve touch
    - Android işletim sistemini full kullanabilmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: taner1976

Merhaba,

Yaklaşık on gündür kullanıyorum. ICS 4.0 arayüzü ekledim (web üzerinden yapılıyor), rootladım, TWRP kurdum ki google da açıklamaları mevcut. Son derece hızlı dokunmatik ve görüntü kalitesi gayet iyi. Android market kurabilir ve her programı indirebilirsin. Wi-fi sorunsuz, Amazon MP3 sayesinde her albümün parçalarını 30 saniye dinleyebiliyorsun. Beğendiğini Easy MP3'le üç-dört saniyede indiriyor (10mbit fiber var). Eksileri

- Kernel'de mic-level-support denen mikrofon desteği yok, o yüzden VOIP kullanamadım, ama 4 girişli jak'la mikrofon desteği oluyor.
    - Kamera yok
    - Bluetooth yok (olduğunu ve disabled olduğunu iddia edenler var)
    - 3g yok
    - Micro USB çıkışı sadece data video-out özelliği yok.
    - SD kart yuvası yok.

Artıları,

- 200 USD'ye dual core işlemci ki ucuz tabletlerden farkını orada gösteriyor.
    - Ucuz tabletlere göre pil ömrü.
    - Kaliteli ekran ve touch
    - Android işletim sistemini full kullanabilmen.

8 gb alete hd filmde atilmaz ama o kotu olmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.