Şimdi Ara

Amazon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem toplama arifesindeyim ve parçalar için daha önce foruma yazmıştım. Yine tekrar yazayım düşündüğüm parçalar 1080 veya 1070 ti ryzen 5 2600 en uygun x370 atx anakart ve 16 gb ram olacak şekilde amazon.com da şuan vergi dahil 5500 lere geliyor.

Size sorum şu daha azıyla yetin türkiyeden al mı dersiniz , yoksa amazon.de daha avantajlı ordan mı al dersiniz(baktığımda .com benim için daha avantajlı ama garanti durumlarını bilemiyorum tüm ürünleri amazon kendisi satıyor bu arada.) ? Ya da amazon.de den bile daha ucuz nanokatalogdan mı al dersiniz ?

Miktar yüksek olunca güvenemiyor insan o kadar güvendiğim notebook yandıktan sonra benden kendisinden yüksek fiyat talep edilince insan bir korkuyor.

Şimdiden teşekkürler fikir belirten herkese.

• Amazon com daha uygunsa oradan al ben de den 2 kez alışveriş yaptim başarısız oldum. Garanti konusunda risk var göndermeye çalişican yüksek maliyet ingilizce mailleşeceksin vs vs... Anakartı Türkiyeden alsan çokmu maliyeti artıyor fazla fark yoksa buradan al güncelleme yaptırıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Amazon com daha uygunsa oradan al ben de den 2 kez alışveriş yaptim başarısız oldum. Garanti konusunda risk var göndermeye çalişican yüksek maliyet ingilizce mailleşeceksin vs vs... Anakartı Türkiyeden alsan çokmu maliyeti artıyor fazla fark yoksa buradan al güncelleme yaptırıp.
    buradan alırsam aynı fiyata b350 alabiliyorum hocam. Siz başarısız oldum demişsiniz fakat neden başarısız oldunuz ?
    Garanti konusunda geri gönderme ücretlerini onlar karşılıyor diye okumuştum bir yerlerde ama yanlış mı ?

saolun yorum için
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Ram aldim biri bozukdu nasil bir ramse anakartim 4. Ram slotunuda bozdu geri yolladim kargo ücretini karşilamadılar geri ödemeyi mail attim ptt gönderi nosunu o şekilde ödediler.

2. Alışverişimdede kamera aldım 1 ay bekledim ürun hiç yola bile çıkmamış telefonla beni en son arayıp bilgi verdiler.

Ramleri geri yollarken fazla maliyet tutmadı zarfla gönderdim.

Anakart büyük bi nesne olduğundan birde güncelleme muhabbeti var olurda geri yollarsan sıkıntı yaşarsın . Birde güç kaynağınıda Türkiyeden al voltaj değerleri yurtdışı ürünlerde değişik oluyormuş

2. Alışverişimde kurdan dolayı sanırım az zararım oldu geri ödemede :) sağlık olsun.

Ama ekran kartı işlemci soğutucusu gibi ürünler almak mantıklı oolabilir çok fiyat farkı var buraya göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Ram aldim biri bozukdu nasil bir ramse anakartim 4. Ram slotunuda bozdu geri yolladim kargo ücretini karşilamadılar geri ödemeyi mail attim ptt gönderi nosunu o şekilde ödediler.

2. Alışverişimdede kamera aldım 1 ay bekledim ürun hiç yola bile çıkmamış telefonla beni en son arayıp bilgi verdiler.

Ramleri geri yollarken fazla maliyet tutmadı zarfla gönderdim.

Anakart büyük bi nesne olduğundan birde güncelleme muhabbeti var olurda geri yollarsan sıkıntı yaşarsın . Birde güç kaynağınıda Türkiyeden al voltaj değerleri yurtdışı ürünlerde değişik oluyormuş

2. Alışverişimde kurdan dolayı sanırım az zararım oldu geri ödemede :) sağlık olsun.

Ama ekran kartı işlemci soğutucusu gibi ürünler almak mantıklı oolabilir çok fiyat farkı var buraya göre.
    Kasa psu var hocam elimde hdd ve ssd de var 4 Parca alacağım öyleyse sadece ekran kartını mi alsam amazondan anakart bios update için forumda ankara 'dan hayır sever bir arkadaştan rica edicem hocam artık bios eski çıkarsa .

• Amazon sizi mağdur etmeyecektir. Bellekleri Corsair ve ekran kartını Zotac-Evga markalarından tercih ederseniz RMA imkânınız da olur. Tüm sistemimi amazon.de üzerinden topladım ve oldukça memnunum. Bir sorunum yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon da garanti mevzusu yok. Ben de topladım bunu bilerek aldım ama şu an kur yüzünden anlamı kalmadı amazonun şimdi olsa türkiye den alırdım. En azından garantisi var. Eskiden yurt dışı fiyatı çok daha uygundu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.