Şimdi Ara

Amazon'dan kulakiçi kulaklık iadesi konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müşteri temsilcisine de sordum ama tam kesin emin olamadım, Amazon'un kendi sattığı TWS kulakiçi kulaklıklardan alıp kutusunu açıp deneyip beğenmezsem 30 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorum eğer yanlış anlamadıysam. Bunla ilgili deneyimi olan veya sorup kesin bir şekilde öğrenmiş olan var mı?

Technopat'ta da bahsedilmiş fakat üstünden 2 sene geçtiği için bir değişiklik oldu mu merak ettim.

• A-mason iyidir

• Ben 2 sene önce kulak içi ama böyle kulagın ustunden dolanan bir kulaklık aldım.Satıcı amazondu.Kulaklık iyi güzel ama kulakda durmuyordu.İade talep ettiğimde sorgusuz geri aldılar.

Şimdide amazonda satıcı olan bir türk firmasından wireles bir gaming kulaklık aldım.Markalı olmasına rağmen kulaklara tecavüz ettiğinden 15 saat sonra iade talebi açtım.Bakalım geri alacaklarmı.Şu youtuberlara guvenip çöp alınmaz.Yağladıkları kulaklık 1 saat iyi sonra kulaklara yapılan baskıdan dolayı agrıdan duramıyorsunuz.

Rampage var 3 senedir kus gibi duruyor ne agrı ne sızı.

• lithran kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için hocam. Kendi sattığı ürünlerde koşulsuz iade alıyor galiba gerçekten, benj rahatlattı bu. Sizin durumunuzdaysa dediğiniz doğru hocam Youtuberlar ürünü tanıtmak için baya para alıyor ondan herşeyi övüyorlar, ben Reddit'teki yorumlara falan bakıyorum o yüzden, umarım iade alırlar sizin için de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon bir nimet 30 gün içinde sen bir şey yapmadığın takdirde hemen iade kabulü yapıyor için rahat olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamonddogs

Amazon bir nimet 30 gün içinde sen bir şey yapmadığın takdirde hemen iade kabulü yapıyor için rahat olsun

Cevabınız için teşekkürler hocam, Amazon çok farklı bir şey gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.