Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AMAZON'DAN ALINMA 6 PLUS INCIPIO DUALPRO KILIF Satın Al 2 Kasım 2015 20:13 1 1 AMAZON'DAN ALINMA 6 PLUS INCIPIO DUALPRO KILIF Arkadaşlar 2 ay kadar önce Amazondan aldığım kılıfı , başka bir kılıf almamdan dolayı satmaktayım.Türkiyede bulamayacağınız bir kılıftır. Gerekli araştırmayı yaparsanız kılıfın güvenilirliği ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanımından kaynaklı sağ ve sol tarafında çok çok hafif bir renk koyuluğu olmuştur(Resimlerde gözüküyor) Ben yıkamadan kutusuna koydum , belki yıkanınca geçer. Amazon linki aşağıdadır.Kargo ile beraber $22 gibi bir fiyatı oluyor.Ben 35 TL 'den satmaktayım http://www.amazon.com/gp/product/B00MHV8LU6?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 35 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK PS5 DEMON'S SOULS SIFIR KUTULU 350TL Satılık God of War Kutulu Satılık Apple Store'den Alınma [Twelve South HiRise Deluxe] İphone-İpad Dock THERMALTAKE CONKOR GAMİNG MOUSEPAD 60tl>40tl Oldu!