Şimdi Ara

amazon.com'dan Laptop Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.com'dan laptop alacağım ama Garanti Olayında Sıkıntılarım Var

Laptop 1 - Toshiba
    Laptop 2 - Hp Pavillion

Bu İki Laptopu Seçtim beğendim ama garanti'leri türkiye'de geçermi Bilmiyorum geçmezse hangi marka tercih etmeliyim garantinin geçmesi için.

Not:Önereceğiniz Laptop'larda Fiyat Aralığı 600-900$ olursa sevinirim.

• pek geçeceğini sanmıyorum farklı sıkıntılar oluşturuyorlar kendilerince.. Ya fatura istiyor yada geçersizdir.diyor.
    Fujitsu laptoplarda ise şöyle burada ki servis laptopumun seri numarası database lerinde kayıtlı olmadığı için garantisi yok dedi. Zaten üst sınıf bir laptoptu,yapabilecekleriniyada parçası olduğunu zannetmiyorum çünkü TR de satışa öıkmadı zannımca. . Yurtdışından aldığım yere sordum garantisi TR de geçerlidir. dediler. Onlara arattırdım buradaki servisi.
    En sonunda ürünümü garanti dahilinde yurtdışında tamir edebileceklerini söylediler. Onlar kargo şirketi ile temasa geçip ürünü evden alıp yurtdışına gönderip tekrar eve teslim edeceklerdi. bu avrupa birliğinde ortak bir servis ağları var çogu firmanın.Yani aynı servisi kullanıyorlar. Hp fujitsu toshiba. falan ..
    RTS diye geçiyor.

Bence garanti sorun ise senin için uzak dur derim.

• Ben Nedense Taktım Bu Konuya ama Ben Guzel Kullanırım Laptop'u ama Laptop bana kötü işler çıkarmazsa buyuk ihtimalle turkiye'de 2 nesil kuçuğu satılan Hp Pavillion'u Alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.