Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Amazon.com $224.45 hesap kullanıldı...

-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duruyor. Kullanabilirsiniz...quote:
Orijinalden alıntı: Berketosun1
Hocam merhaba. Hala duruyor mu bakiye ve bir kısmını kullanma imkanımız var mı______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Mrb hocam duruyormu? Fiyat nedir?
-
Hocam yanlış anlama mevzuyu yanlış mı anlıyorum ama, 5$ indirim için 100$ lık ödemeyi kim neden yapsın ki? Yani 100$ lık siparişe 5$ indirim de ne ki :) Zaten 6ya 5 gibi hesaplar bile 1$ dan daha ucuza satılıyor... Bana biraz uçuk geldi sizin talebiniz açıkçası.
-
6ya 5 mi? aliexpress ile karıştırdınız sanırım.
Ama yinede 5 dolar indirim için kimse bu kadar ödeme yapmaz. Zaten müşteri hizmetlerine yalvarsanız 5-10 dolar indirim tanımlarlar hesabınıza
-
Evet ora gözden kaçmış 😁 ali zannetmiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimseye zorla bir şey satmıyoruz. Müşteri hizmetlerine yalvarıp indirim yaptırabiliyorsanız size 10 lira vereyim, bana 5 dolar yükletin. Komik... Bu kadar saçma bir yorum ilk defa duyuyorum. Yalvararak para yükletme....
77 dolarda 5 dolar küçük gibi durabilir ama 5 dolar 45 lira ediyor. 45 lira az para değil. 100 lirada 60 lira civarı bir şey eder. Yani %6 indirim. Tümünü alırsanız %8 ediyor. Amazon gibi indirimi kolay kolay bulamayacağınız bir sitede %6-8 indirim az değildir!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X