Şimdi Ara

Amazon.com $224.45 hesap kullanıldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Amazon.com $224.45 hesap kullanıldı...
    Ticwatch Pro 3 GPS alınmıştır...
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam merhaba. Hala duruyor mu bakiye ve bir kısmını kullanma imkanımız var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berketosun1

Hocam merhaba. Hala duruyor mu bakiye ve bir kısmını kullanma imkanımız var mı
    Duruyor. Kullanabilirsiniz...
  • Mrb hocam duruyormu? Fiyat nedir?

• Hocam yanlış anlama mevzuyu yanlış mı anlıyorum ama, 5$ indirim için 100$ lık ödemeyi kim neden yapsın ki? Yani 100$ lık siparişe 5$ indirim de ne ki :) Zaten 6ya 5 gibi hesaplar bile 1$ dan daha ucuza satılıyor... Bana biraz uçuk geldi sizin talebiniz açıkçası.

• MGES38 kullanıcısına yanıt

6ya 5 mi? aliexpress ile karıştırdınız sanırım.

Ama yinede 5 dolar indirim için kimse bu kadar ödeme yapmaz. Zaten müşteri hizmetlerine yalvarsanız 5-10 dolar indirim tanımlarlar hesabınıza

• EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Evet ora gözden kaçmış 😁 ali zannetmiştim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimseye zorla bir şey satmıyoruz. Müşteri hizmetlerine yalvarıp indirim yaptırabiliyorsanız size 10 lira vereyim, bana 5 dolar yükletin. Komik... Bu kadar saçma bir yorum ilk defa duyuyorum. Yalvararak para yükletme....

77 dolarda 5 dolar küçük gibi durabilir ama 5 dolar 45 lira ediyor. 45 lira az para değil. 100 lirada 60 lira civarı bir şey eder. Yani %6 indirim. Tümünü alırsanız %8 ediyor. Amazon gibi indirimi kolay kolay bulamayacağınız bir sitede %6-8 indirim az değildir!

• Alafosra kullanıcısına yanıt

Efenim kızmayın hemen, saygılar hürmetler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.