< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Columbia Mont Ana Konu :) (24. sayfa)
-
-
Bu leş monta 500 tl verirsem 500 gece uyuyamam kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru diyon😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kot markası Lee Cooper'ın Türkiye üretim ve perakende lisansını satın alan Kipaş Holding... Keşke 500 vermeseydin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lake L alıp olmayan varsa iletişime geçsin lütfen.
İstanbul’da alıp bedeni olmayan varsa iletişime geçebiliriz. 185 cm ve 105 kilo.
powder lite veya lake 22 bedeni olmayan varsa ben alabilirim. 191 boy 92 kg.
-
Powder lite veya Lake 22 kapşonsuz L beden iade edecek var mı? İade ile uğraşmak yerine bana satabilirsiniz. İstanbuldayım
-
M beden mont alıp iade düşünen arkadaş varsa talibim istanbuldan elden alabilirim
amazonColumbia Erkek Delta Ridge Kapüşonlu Kuş Tüyü Monthttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B087VJCRP5/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&th=1&psc=1amazonColumbia Erkek Ridge Gates Interchange 3'ü 1 Arada Monthttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HRY2VD4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
arkadaşlar bu montların L bedenini aldım büyük geldi, m beden alıp küçük gelen varsa takas yapabiliriz
-
Montlar ne kadara geldi size
ikisine toplam 2117 ödedim 2500e satabilirim isteyen olursa
-
İstanbul’da alıp bedeni olmayan varsa iletişime geçebiliriz. 185 cm ve 105 kilo.
Kim ne verirse 10 fazlasını veriyorum:)
Powder lite m beden iade edecek olan varsa ankaradan alabilirim
Bende ayni montlarin m bedenlerini aldim renklerine kadar ayni L bedenlerini almam lazim kucuk geldi, seninle degisirdim ama sirf 2500 e satarim diye firsatcilik yaptigin icin degismeycem iade ederim daha iyi
Merhabalar... ici gri gibi olan modelden L beden satmak isteyen olursa bende aliciyim model ayrımım yok teşekkürler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende XL Columbia Erkek Powder Lite Mont
lacivert almıştım. Samsuna gelmiş ürün. Pazartesi teslim ederler. Ama duruma göre çok büyük gelecek. Samsundan xl isteyen olursa yazsın. Yada L beden herhangi modelde ile takasa açığım.
-
S beden mont, iade edecek olan varsa Ankara'dan elden alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X