Şimdi Ara

Amazon Black Friday ile laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki senelerden deneyimler olan arkadaşlar Black Friday günü Türkiye'ye gönderim yapan uygun fiyatlı bir laptop alabilir miyiz sizce birde ürünlerin ulusları garanti olup olmadığı nerede yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam uluslararası garantiyi unut. Benim bildiğim Laptoplarda uluslarası garanti veren Apple dışında firma yok o da verip vermeme hakkını saklı tutuyor. "Gönlümden koparsa bakarım" diyor kısacası. Uygun fiyatlı Laptop ben de bakıyorum şöyle 400 USD'ye falan 8 GB Ram 6. ya da 7.nesil i5 u serisi işlemcili ekran kartsız bir bilgisayar ama maalesef bu tarz bilgisayarların Türkiye'ye kargosu yok. Laptoplarda seçenekler çok kısıtlı. Bu sebeple pek umutlu olmayın derim. TR'ye gönderilen güzel bir model bulursanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
    Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    ideapad 700 ün i5 olanı tr ye gönderilse hocam sizle aynı anda laptop alsak tek adrese gelse daha uygun gelir mi ?

Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa
  • Her laptop üreticisinin sitesinde garanti şartları var girip okuyacaksın, Acer 1 yıl tüm dünyada geçerli uluslararası garanti veriyor, msi ve dell'de olabilir tam hatırlamıyorum gir siteselerine oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.