Şimdi Ara

'Amazon Appstore' ABD dışında hizmet verebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Amazon adına üretilen Kindle Fire’ın sadece ABD’de hizmet veren uygulama mağazası ‘Amazon Appstore’ yaz aylarında Avrupa’ya açılabilir. 

Hali hazırda Amazon’un İngiltere, Fransa, Almanya, Avusturya, İtalya ve İspanya için yerelleştirilmiş çevrimiçi mağazaları bulunuyor. Dolaylı yoldan Android cihazlara yüklenebilen uygulama mağazasının ABD’de yakaladığı büyük başarı Avrupa ülkelerindeki Android kullanıcılarının Amazon Appstore’u tercih etmesine katkıda bulunabilir.

Açılımın Türkiye’yi kapsayıp kapsamayacağı bilinmiyor, ancak Kindle ürünlerinin resmi olarak satılmadığı Türkiye’de Amazon Appstore’un hizmete girmesi şu an için düşük bir ihtimal. Henüz resmi ağızlardan Amazon Appstore’un açılımı hakkında bir bilgi yayınlanmasa da Amazon’un ABD’de yakaladığı büyük başarının ardından Avrupa’ya açılması muhtemel bir adım olacak gibi görünüyor. 

• Türkiye'de çalışmadığını görem ....

• iyiymiş
  • Aslında bir komple mağaza olarak yerelleştirme burarada yapsalar çok iyi olur belki bir şeyleri kaliteli olarak ucuza alabiliriz diyecektim ama Türkiye'deyiz doğru, yinede fiyat umudu olmasada geniş ürün çeşitliği ve kalitesi ve büyüklüğüyle Türkiye'de görmek fena olmazdı Gold gibi mağazalardan sonra ilaç gibi gelir...

• Fiyat/Performans ürünü olarak kindle fire aldım. Almaz olaydım. Adamlar Türkiyeden kredi kartını kabul etmiyor. Amazon dan uygulama indiremiyorsunuz. Google play store cihazı tanımıyor hiç bir şey indiremiyorsunuz. Yasal ürünüme root attım. İşim komik tarafı Amerikan express kredi kartı var (Garantiden) onu bile kabul etmiyor. Sonuç paramla rezil oldum.

• yinede fiyat umudu olmasada geniş ürün çeşitliği ve kalitesi ve büyüklüğüyle Türkiye'de görmek fena olmazdı Gold gibi mağazalardan sonra ilaç gibi gelir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.