Şimdi Ara

Amatör Iron Maiden Coverım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bir telde sanirim akort problemi var. ana riffteki ram tam tam tam tam tam tam tam, koyu renkli kisim. anlamissinizdir zaten

ama cok ilginc bir cover olmus cok begendim, video yapip youtube a yuklereniz hit sansiniz artar
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef telli çalgılar çalamıyorum bunuda keyboardu Pc ye bağlayarak çeşitli programlar ve keyboardumla yaptım ama dediğinizin farkındayım ve bende o sesten rahatsızım ama şuanlık bu kadar oluyor. Düzeltmeye çalışacağım Teşekkür ederim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahdet-i Vucuddd

Hocam maalesef telli çalgılar çalamıyorum bunuda keyboardu Pc ye bağlayarak çeşitli programlar ve keyboardumla yaptım ama dediğinizin farkındayım ve bende o sesten rahatsızım ama şuanlık bu kadar oluyor. Düzeltmeye çalışacağım Teşekkür ederim bu arada.

hocam hangi keyboardi kullaniyorsunuz. ben metal muzik seviyorum fakat synthwave in yeride ayri.

bana kullanimi kolay, ogrenciye gelebilecek bir klavye onerebilir misiniz ? yada bir synthesizer programi da olabilir

birde tuslu calgilarda sanirim iyi degilim gibi geliyor. elektro caliyorum iyi kotu ama, 10 parmagi ayni anda kullanmasi, koordinasyonu :/

birde sesleri nasil bir araya getirdiniz,
    biraz fazla sordum ama tesekkur ederim :)

• Korg ms 2000 kullaniyorum aslinda hediye geldi yurt disindan gelen akraba birisi verdi. Bu kayitlara gelince midi ozelliginden dolayi cogu kez aletin synthesizer ozelliginden cok az faydalaniyorum cunku cubase fl studio kontakt in muthis eklentileri sayesinde muthis isler yapilabilir tabi bu eklentileri parayla satiolar haliylede bize kalitesiz yada kendi urettigimiz samplelar kalio. 1000 ile 700 arasi yamaha korg gibi markalarin synthlari is gorur tavsiyem bu nacizane

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.