Şimdi Ara

ama her oyunda yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir sürü oyun denedim. denediğim tüm oyunlarıda başka bilgisayarlarda denedim benim bilgisayar hariç hepsinde sorunsuz yükleniyor. hep bir yerlerde tıkanıyorlar . benim pcden kaynaklanıyor galiba ne yapmam lazım. teşekkürler ayrıca

• Bilgisayarinizin donanım bileşenlerini daha ayrıntılı yazsa idiniz daha çok yardımcı olabilirdim Oyunu yüklemede sorun çekiyorsanız ve başka sistemlere yükleniyorsa Eğer bilgisayarınız özellikleri işlemci +ram gibi faktorlerde iyi ise tek Sorun kalır oda CD-Rom veya Dvd-Rom 'unuzun arızalı olmasıdır,başka bir Cd-Rom veya Dvd-rom kullanarak tekrar yükleme yapmayı deneyiniz.
  • EVET ARKADAŞ IN DEDİGİ GİBİ ÖZELLİKLERİ İYİ İSE CD OKUYUCUNU Bİ DEGİŞTİR VEYA Bİ ARKADAŞINDAN EMANET AL Bİ DENE
  • Valla imza da yazan sisteme sahibim DH sağolsun yardım ettiler gözüme kestirdim aldım gecen carbonu yükledim takılmalar oldu daha önce most wanted da da takılıyordu yaması varmış yukledım birşey değişmedi yüzüklerin efendisi strateji oynarken dahi takılıyordu geçen pazar 2x512 ddr 400 kingston ram aldım (daha önce tek 512 vardı) şimdili iyi gibi carbon da high 1024x768 çözünürlükte oynadım fena değil hiç değilse takılma olmadı.

Bana ekran kartımı başka sistemlerde denemem önerilmişti sende dene istersen yada senin ram in yanına bir tane daha ekle sonuc değişebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.