Şimdi Ara

AM2 ye Hangi Programı Kullanmalı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AM2 3800+ 2.0 Ghz. işlemcim ve MSI 550 anakartımla malesef güzel bir overclok performansı yakalayamıyorum çünkü bios da 230 mhz kilidi mevcut. (Biosu güncelledim halen 230 oldumu açmıyor. İşlemci çarpanım 200 x 10. 10 olan çarpan anakrtımla değiştirilmiyor.)

Bios 230 mhz ye geldiğinde açmıyor... İşlemci sıcaklığı gayet düşük ve ram frekanslarını düşürmeme rağmen (voltaj ayarlaması yapmama rağmen) ne yazıkki bilgisayar 230 mhz yi gördüğünde açmamakta ısrarlı.

bunun yanı sıra nTune programıyla (yani windowsun içinde iken program yardımıyla) 238 mhz ye kadar artış sağladım ve bir problem olmadı fakat pogram bilgisayarı tekrar başlattığımda eskiden ayarladığı hızla bilgisayarı başlatmıyor ve elle manual hız seçmek mümkün olmuyor.

Overclok için gereken yardımcı programlar başlığı altında da CPU overclok'u için hiç bir program bulamayınca çözümü başlık açmakta buldum... Çünkü herkes CPU sunu anakartından BIOS dan overclok ediyor ki biliyorum en sağlıklısıda bu ancak zorunlu olanlar ne yapacak???

Evet BIOS'dan CPU hızaşırtma olayına alternatif olarak windows içinde çalışacak ve CPU'yu overclok edebilecek hangi programları önerirsiniz arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum...

Şimdiden herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 18 Aralık 2006; 6:11:54 >

• windows tabanlı iyi bir program ben şimdiye kadar bulamadım, olsa da bir miktar oluyor. Am2 anakartını değiştirmelisin bencehttp://forum.donanimhaber.com/m_10908915/tm.htm
  • anakartın beta veya modlu bir biosu varmı araştır bendeki 965 neo f de 333 e kilitliydi ama bios yükledim 500 oldu max fsb e6300@e6600 şeklinde 342 fsb de kullanıyorum tek eksiği 2mb daha l2 :D
  • yükledim dostum en son versyonunu betası var mı diye baktım ama sanırsam yok. ve halen daha 229 sınırını geçemiyorum. Zaten 1 yıl kadar INTEL öndeliğini götürecek gibi, INTEL terfisi yapmayı planlıyorum E6300. Overclokda baya sağlam oluyomuş Anakartıda MB ABIT AB9 PRO P965 düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 20 Aralık 2006; 0:20:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.