Şimdi Ara

Alynyk Canon 550d Nikon 3100d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada?lar elinde temiz sorunsuz 550d yada 3100d si olan varsa satmak isteyen ben almayy dü?ünüyorum saty? get veya sanalpazar üzerinden olabilir Ankada ya?yyorum cihazyna güvenen her arkada? yazabilir saygylar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bediboy kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kardesim,

Acil olarak nakite skstigim icin Canon 60D kamerami satiyorum 18-135mm canon lensi yaninda cantasi , wideangle ve macro converter lens, temizleyici, harici flaslar icin trigger (godox) kalem sarj aleti cd vs herseyi eksiksiz. Cizik vs hic yok cok iyi kullanildi shutter daha 14 bin kusur lerde . hicbir sorunu yok ihtiyactan satiyorum ve sanal pazardada bugun 1700 e cektim fiyati ilgilenirsen goruselim. cok iyi bi makine fotograflari cepten cektigim icin 3 tanesi cok net degil ama istersen tek tek yada sanal pazardanda satisini yapabilirim bugun icerisinde...

http://www.sanalpazar.com/1700-Tl-Acil-Satilik-Canon-60d-18-135mm-Canon-Lens__isp49085472
     Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d

• quote:

Orijinalden alıntı: velican34

Merhaba Kardesim,

Acil olarak nakite skstigim icin Canon 60D kamerami satiyorum 18-135mm canon lensi yaninda cantasi , wideangle ve macro converter lens, temizleyici, harici flaslar icin trigger (godox) kalem sarj aleti cd vs herseyi eksiksiz. Cizik vs hic yok cok iyi kullanildi shutter daha 14 bin kusur lerde . hicbir sorunu yok ihtiyactan satiyorum ve sanal pazardada bugun 1700 e cektim fiyati ilgilenirsen goruselim. cok iyi bi makine fotograflari cepten cektigim icin 3 tanesi cok net degil ama istersen tek tek yada sanal pazardanda satisini yapabilirim bugun icerisinde...

http://www.sanalpazar.com/1700-Tl-Acil-Satilik-Canon-60d-18-135mm-Canon-Lens__isp49085472
     Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d Alynyk Canon 550d Nikon 3100d

Hocam ben en fazla 800 liraya kadar bişi alabilirim 2. el. teşekkürler.

• upppp

• Aldınız mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AxiZebaniA kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Aldım hocam

Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.