Şimdi Ara

Altyazı Düzenleme İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben film altyazısı düzenlemek istiyorum çünkü izlemek istedigim filmler için buldugum altyazılarda genelde senkron problemi oluyor ve en uygun senkronluyu bulana kadar ciddi vakit harcamam gerekiyor. Bazen hiç bulamadıgım da oluyor. Yapmak istedigim, altyazı düzenleme programında bütün altyazıları aynı anda topluca 1-2 saniye geriye ya da ileriye kaydırabilmek. Bunu tek tek yapmak ciddi vakit gerektiriyor çünkü 2 saatlik bir filmde 2000'den fazla altyazı olabiliyor ve bunlarla tek tek ugraşmak çok vakit alıyor. Subtitle Workshop programını biraz kurcaladım ama istedigimi yapabiliecek bir toplu altyazı kaydırma fonksiyonu göremedim. Bunun nasıl yapılabilecegini bilen varsa tarif etmesini rica ediyorum.

Teşekkürler

• kemal dogan K kullanıcısına yanıt
    Bs player programını indirin, film yada diziye en uygun alt yazıyı otomatik olarak bulup indirecektir. Bu işlem için öncelikle mevcut alt yazısı silin aksi halde alt yazıyı bulmaz.
    Eğer bs player in indirdiği alt yazıdada problem varsa alt yazı seçeneklerinden mevcut alt yazıyı ileri veya geri kaydırabilirsiniz.
  • subtitleworkshop programı ile yapabilirsin

edit: bununla yapamamışınız.

altyazıların hepsini seçtikten sonra kaydırmak istediğiniz süreyi giriyordunuz, ben bu şekil yapıyordum ama uzun zamandır bu programı kullanmadım tam hatırlamıyorum, ama bu programla senkronize ediyordum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 13 Nisan 2014; 16:49:33 >
  • programı kurdum. ben bu şekilde yapıyordum.

ilk önce tüm yazıları seçtikten sonra

düzenle>zamanlama>geçikmeyi ayarla tıkladıktan sonra artı eksi olarak süreyi girebileceğin pencere geliyor burdan ayarlıyordum ben

• @SoldierBlood

Teşekkür ettim dostum, gerçekten çok makbule geçti

@teknolojik yardım

Filmleri bilgisayara baglı olmayan TV'den izledigim için farklı player kullanma imkanım yok maalesef.

Cevaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.