Şimdi Ara

altus dolap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hosuma gitti Altus ALK-474 580lt kullanan varmidir. sogutucu kismiyla dondurucu kismi ayrimi bununda kokular karisirmi



  • Uzun bir zaman aradan sonra ilk defa yerli bir eşyaya karar verip bir kaç sene önce bunun Arçelik versiyonunu almıştım. Blomberg* versiyonu ABD'de de pazarlanıyordu.

    Derin dondurucu, tasarımı, hacimlerin planı, gürültü seviyesi iyi. Ama buzdolabı performansı tel dolaptan hallice. Kapak açılınca ısınıyor normal olarak ama kendi ölçümlerime göre 5°C'ye tekrar düşmesi saatler alıyor, ideal olan 3°C sabaha karşı bile mümkün olmuyor.

    Yazlık biraz sıcak, ama 30°C'nin de pek üzerinde değil. İlk kullanım talimatına uyuldu, ilk 24 saat kapağı hiç açılmadı. Kapasite üzerinde yüklenmiyor, hatta aile kullanımı değil. Voltaj 220'den pek uzak değil. 218~222V arası. Ama içindekiler çok çabuk bozuluyor.




  • bizim eski dolapta oyle. tek termostat var buzlugun icinde. onu 4-5 arasi tutmak lazim. yoksa asagiyi iyi sogutmuyor. ama yeni modellerde cift termostat varmis bagimsiz ayar yapiliyor. ondan sordum eski tip olabilirmi diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.