Şimdi Ara

altuğ güneş fizik ve esş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece altuğ güneş ve esş ile fizik 5 8 net arası yapılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotekampfflieger -- 5 Mart 2020; 23:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu düzeltmek isterim ki;

Kaldırma kuvveti bilmek için basınç bilmenize,
    Eylemsizlik Momenti ve Açısal Momentum bilmek için Viraj ve basit harmonik hareket bilmenize gerek yok.

Konularda zaten bilmeniz gereken şey varsa öncesinde anlatmış oluyorum. Zaten pek bir konu kalmadı.

Manyetizma bilmek için öyle elektrik bilmenize de gerek yok gibi.
  • +deneme çözeceğim sb için vaktim yok

• Fulleyebilirsinde bence 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 de yapılır ama 100 günde olur mu bilmem

• Altuğ güneşe güven hocam çok sağlamdır ertan hoca da öyle ama anladığım kadarıyla ertan hocanın ücretsizleri kullanacaksın

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    ücretlisi var

• knitta kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle söyliyim fizik yapamıyorum diye sürekli erteledin. kimyada şu an 2.tekrarı yapıyorum, biyoloji 2.tekrarı yaptım bitkideyim yani biyo ve kimya kastım. mat da kaf türev3 deyim o yüzden bari fizikten de 7 8 net gelsin havasındayım 14 de gözüm yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • altuğ hocanın iyi anlattığını sanıyorum ancak daha izlemedim, tam yorumlayamam. ertan hocayı ise sene başından beri izliyorum ve emin olun tüm dersleri izleyip kafasına iyi oturtan birisi 10+ rahat yapacaktır. ertan hocam bu mesajı okuyorsanız elinize sağlık be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knitta -- 6 Mart 2020; 0:35:11 >
  • Esş den konu, altuğ hocadan da soru dinlemeli.
    Ertan hocanın da konu kısmı çok iyi zaten ama soru çözümünü izlemek daha etkili olmuştu bende. Bu yüzden youtube videolarından hala vazgeçemiyorum tekrar niyetine çözüm yolllarını inceliyorum. Ücretlisi biraz daha basit düzeyde kavrama dayalı kalmış sadece.

Altuğ hocanın konusu kısa geliyor bana tam tekrarlık aslında. Ama soruların kalitesi ayrı. 102 soru serisi müthiş iyi bir tekrar olmuştu sınavda çıkması muhtemel kavramların üzerinden geçmişti, birkaç da soru tutturuldu.
    İkisinden de kapılacak çok bilgi var yani seçmeden dinlemeli

• ESŞ'nin dili biraz ağır. Ben o yüzden ilk önce Umut Öncül'den konuyla ilgili temel bir fikir oluşturup ESŞ ile konunun mantığını anlamaya çalışıyorum. O yüzden ESŞ'yi kullanmadan önce kitaptan veya videolardan konu hakkında fikir oluşturmanı tavsiye ederim.

• Geçen sene Umut Öncül, bu sene ESŞ kullanmış biri olarak şu yorumları yapayım.
    Umut Öncül konuyu herkesin anlayabileceği dilden anlatıyor. Rahatlıkla anlayabilirsin diye düşünüyorum.
    ESŞnin üslubu biraz daha farklı ve ağırdır. Geçen seneden gayet iyi bir fizik temelim olmasına rağmen tam anlamıyla netleştiremediğim şeyler olmuştu.
    Altuğ Güneş de fena durmuyor ama henüz tüm konuları yüklememiş olması güven vermiyor açıkçası. Eleştirilmesi gereken bir diğer nokta da konuları aşırı düzensiz anlatması.
    Bana kalırsa fiziğin belli bir işlenme sırası vardır, bazı konuların yeri değiştirilebilir, bunda sorun yok ama aşırı savruk anlatmış konuları. Misal basınçtan önce kaldırma kuvveti, viraj sorularından önce eylemsizlik momenti ve açısal momentum gibi. Diğerlerine göre avantajı ücretsiz olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 6 Mart 2020; 18:43:1 >
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Kanka umut paketini mi kullandın

• isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene kullandım

Bende ikisi de var da modern fizik + elektromanyetizms kısmı sence nereden dinlenir

Modern fiziği umut öncül 10 numara anlatmıştı, manyetizmada esş daha iyiydi bence.

Anladım kanka onların üstüne bir s.b yeter mi sence ne düşünüyorsun

• İkisinden biri bu konuya yorum yazarsa diğerinden çalış.

Bence yeterli. Ardından denemelere yönel. Soru bankasından ziyade deneme daha etkili oluyor fizikte. 10 tane deneme çözdükten sonra bile netlerime aniden yansımıştı

Sağ ol kankam adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: cubb0rn

Geçen sene Umut Öncül, bu sene ESŞ kullanmış biri olarak şu yorumları yapayım.
    Umut Öncül konuyu herkesin anlayabileceği dilden anlatıyor. Rahatlıkla anlayabilirsin diye düşünüyorum.
    ESŞnin üslubu biraz daha farklı ve ağırdır. Geçen seneden gayet iyi bir fizik temelim olmasına rağmen tam anlamıyla netleştiremediğim şeyler olmuştu.
    Altuğ Güneş de fena durmuyor ama henüz tüm konuları yüklememiş olması güven vermiyor açıkçası. Eleştirilmesi gereken bir diğer nokta da konuları aşırı düzensiz anlatması.
    Bana kalırsa fiziğin belli bir işlenme sırası vardır, bazı konuların yeri değiştirilebilir, bunda sorun yok ama aşırı savruk anlatmış konuları. Misal basınçtan önce kaldırma kuvveti, viraj sorularından önce eylemsizlik momenti ve açısal momentum gibi. Diğerlerine göre avantajı ücretsiz olması.
    Şunu düzeltmek isterim ki;

Kaldırma kuvveti bilmek için basınç bilmenize,
    Eylemsizlik Momenti ve Açısal Momentum bilmek için Viraj ve basit harmonik hareket bilmenize gerek yok.

Konularda zaten bilmeniz gereken şey varsa öncesinde anlatmış oluyorum. Zaten pek bir konu kalmadı.

Manyetizma bilmek için öyle elektrik bilmenize de gerek yok gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.