Şimdi Ara

Altis 260-F Home Gym Çalışma İstasyonu 303 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Altis 260-F Home Gym Çalışma İstasyonu 303 TL

Altis 260-F Home Gym Çalışma İstasyonu Altis Minder Hediyeli !!!

Temel vücut geliştirme egzersizlerinin tamamının yapılabildiği, az yer kaplayan üç kişilik ağırlık çalışma merkezidir.

Yapılabilen Egzersizler : Abdominal crunch, Arm curl, Bench press, Biceps curl, Deltoid raise, chest cable cross, Front shoulder raise, Frontal Lat Row, Outer Thigh kick, Rear Delt Flies, Side Bend, Lateral raise, Lat pulldown, Leg curl, Leg extension, Leg kickback, Pectoral fly, Rear deltoid fly, Triceps pushdown, Upright row, Stepper, Vertical knee raise, Shoulder press, High & low cable crossover, Concentration, Curl, Front, Lat Pulldown, Led abduction, Shrugs.

High Pulley/Lat Barı ile beraber : Lat barını değişik pozisyonlarda tutarak çeşitli el kaslarını çalıştırabilirsiniz. Çelik dikey bench press kolları bulunuyor.

Toplam Plaka Ağırlığı : 45 kg.

Boya : Elektrostatik toz boya ile fırınlanarak üretildiğinden aşınmaya karşı dayanıklıdır.

Makara Sistemi : Makaralar, yüksek kaliteli rulmanlarla beraber kusursuz çalışır.

Kablo : Havacılık sanayisinde kullanılan, 900 kg ağırlık kaldırabilecek, özel çelik kabloları bulunuyor.

Sırt yastığındaki dolgu malzemesi sayesinde spor yaparken belinizi ve sırtınızı korumuş olursunuz.

Aksesuarlar : Lat bar, döner düz bar, ayak bilek kayışı. Minderli bölümler yüksek yoğunluktaki malzemeden üretilmiştir. Bu sayede hem dayanıklılık hem de kullanım konforu artar. Sırt minderi bel desteği sağlar.

http://www.hizlial.com/spor-fitness/kondisyon-fitness/altis-260-f-calisma-istasyonuyoga-minderi-hediyeli-_19.014.4600.0003.htm#tablar

• Malzeme kalitesi nasıl acaba ? Ayrıca plaka eklenebiliyordur diye tahmin ediyorum. Eklenemiyorsa 45 kg çok az. Malzeme kalitesi iyi ve ağırlık yükseltilebiliyorsa fiyat oldukça uygun.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=355457&productId=sporaltis260s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 24 Ağustos 2009; 19:51:25 >
  • resimde göründüğü kadarıyla malzeme kalitesi ve işçilik çok iyi değil. ayrıca Press barın 50kg dan sonra yamulacağını düşünüyorum.. ama yeni başlayanlar, gençler veya bayanlar için uygun olabilir.
  • ben de plaka eklenip eklenemediğini ve mâliyetini merak ediyorum...
  • bu istasyonu almayı düşünüyorum ama benim için de plaka ekleme kısmı önemli. hem ne kadar ekleyebilirim, hem de plaka fiyatları nedir? bu konuda bilgisi olan varsa ve bizi bilgilendirirse sevinirim.
  • bu tarz aletlerde düzenli çalışarak 6-9 ay arasında bench press de 80 kg ve üzeri ağırlıklara ihtiyacınız olacaktır. bu sebeple malzeme kalitesi oldukça önemli....
  • Arkadaşlar Altis'in bu ürününü gördüm eğer alıpta ağırlık eklemek isteyen olursa 2 kere düşünsün profili çok dandik eğer fazla ağırlıkla çalışılırsa yamulabilir. Bende bayadır takip ediyorum.http://www.finspor.com/products.asp?pid=1060&dept_id=200010&type=1 bende bu aleti almak istiyorumdum ama kaçırdım şimdi hiç biryerde bulamıyorum hem ağırlık kapasitesi yüksek (70 kg), hem profilleri sağlam hemde az yer kaplıyor Marcy'nin ürünleri gerçekten kaliteli tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Bende bunun Dynamic marka olanı var bendekinin plaka ağırlığı 60 kg..Ama bu tarz ve kalitedeki ürünlerin genel özellikleri aynı eğilip yamulacagına vs dair şüpheleriniz yersiz öyle bir risk yok..evde çok fazla bir yer kaplamıyor ama tabiki yinede belirli bir alanı kullanım dışı bırakıyor temel birçok hareket yapılabiliyor.

.Plaka temin edebilirseniz ekleme olanağı var ama çok fazla plaka ekleyemezsiniz çünkü plaka yüksekliğini artttıracağı için çalışma anında tepe kısmına çarpabilir plaka yükseldiği için tahminim yaklaşık 3 plaka sorunsuzca eklenebilir.

..Bende daha sonra ağırlığını arttırmak istiyorum ama bunun için plaka eklemeyeceğim hem plakayı bulma sorunu için hemde dediğim mesafe sorunundan dolayı.benim aklıma gelen çözüm şu.hurdacılardan falan kurşun alacagım bu kurşunu basit bir kalıpla en üst plakaya sabitlenecek şekilde eritip dökeceğim kurşunu eritmek çok kolay çünkü şekli önemli değil illa plakanın şeklinde olması şart değil kurşun çok ağır oldugu için böylece yükseklikte yapmayacak bu aletlerdeki plakalar genellikle sert plastik içi sanırım demir tozu yada kum dolu

• Gecen gun ben de hepsiburada da inceledim bu ve diğer ürünleri Kalitesi konusunda benimde ciddi süphelerim var. 100--- 150 Tl daha fazla verip kaliteli bir şey almanın daha uygun olacagı kannatindeyim. Baslangic icin fiyat kalite oranı bu üründe gayet iyi gibi gorunmesine rağmen 3 ay sonra yetersiz gelmeye başladıgında 2. el olarak satmak da ayrı bir dert. Cunku ciddi sök--tak ve nakliye problemi yasatan bir alet.....
  • Bayan için üretilmiş gibi duruyor ya da başlangıç seviyesi için ideal olabilir :)
  • Altis 260-F Home Gym Çalışma İstasyonu Altis Minder Hediyeli !!!

Altis 260-F Home Gym Çalışma İstasyonu 303 TL

ARKADAŞLAR HIZLIALDAN BEN BU ÜRÜNÜ 10.10.2009 TARİHİNDE ALDIM az önce aldım kampanya fiyatından faydalandım ve bu ürünü satmak istiyorum almak istiyen olursa benimle irtibata geçsin.. 250 tl ye verecem eğer ankarada olan arkadaşlar düşünürse fiyatı 230 tl kadar indiririm. görümelerinizi mail yoluyla iletirseniz sevinirim ben size geri dönerim...

enver011@hotmail.com adresine maillerinizi bekliyorum...eğer almayı çok istiyen biri varsa kaçırmamasını tavsiye ederim aynı site şimdi 303 tl veriyo ürünü buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver011 -- 10 Ekim 2009; 13:10:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.