Kredi kartıyla online altın havalesi alabileceğim en uygun site hangisidir? |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1033. sayfa)
-
-
Hocam aldığınız da yazın da biz de almayalım! -
Dün aldım mesela hocam, sadece yarım saatte %1 zarar yedim..
Şaşırmadım tabii ki 😃 -
kart kampanyası geçen var mı çeyrek gram
-
Hepsiburadada taksitle alma sansimiz var mi -
Cumartesi kuyumcudan altın almak mantıklı mı çok fiyat farkı olur mu? Cumhuriyet altını alacağım
-
Şu aralar piyasa yataya yakın seyrediyor hatta ons dolar olarak bir miktar düşüş var. Bizde kur oynamadığı için stabil ve bir miktara geriye düştü. Şayet banka hesap kesim tarihiniz yakınsa bekleyin ekstrem bir şey olmazsa bu fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı olur.
Cihat Çiçek Hoca' da kitaplarını imzalatmak için gelmişti geçen hafta. Var mı tanışan ve tavsiye alan? O da sarıcı ama bu aralar sessiz. Sarı kafa gelince sarıyı unuttu.
-
Bugüne 11.11 özel hepsiburada %2 indirim ve 3 taksit yapmış.
www.hepsiburada.comYatırımlık Altınlarda %2 İndirim Kampanyası - Hepsiburadahttps://app.hb.biz/Cw0Iledqj88I -
Hocam firmaların kendi sitelerinden ve diğer satış sitelerinden fiyatları karşılaştırmanızı öneririm. Ben Tuğrul ve Kar Sarraf olana baktım fiyatları hepsi burada da 100TL yukarıda görünüyor. Önce bindirim sonra indirim olmuş sanırım :)
-
Haklısın öyle ahım şahım bir indirim yok hatta kandırmaca var. Misal 10 gr için pazarama' da satıcı sevim gold' daki fiyat, hepsiburadaki' nin en ucuzu satıcısından yaklaşık 500 TL veya o civarda daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 11 Kasım 2024; 16:31:8 > -
Hepsiburada'da vadeye böldürmeyi unuttum. Malum altında iade olmuyor. Kargoyu almadan gönderirsem iade olur mu? -
Olmaz hocam tekrar tekrar gönderirler siz alana kadar.İade yapmıyorlar -
Bu gram altın kategorisinde alışverişin iptal olmama kısmı tam bir rezillik..
En azından yarım saatlik iptal hakkı verilmeli..
Arkadaş bir anlık dalgınlıkla taksit yaptırmayı unutmuş, şimdi mecbur kabullenecek bu durumu..
Ya da alıyorsun misal, 5-10 dakika içinde büyük fiyat düşüşleri oluyor..
İnsanları mağdur etmek üzerine kurulmuş bir düzen var..
Zaten gerçek piyasaya göre öyle büyük makas var ki aslında internetten alışveriş yaparak sadece bankaya, e-ticaret sitesine ve kuyumcuya para kazandırıyoruz..
Bize soğanın cücüğü bile kalmıyor!!! -
Çok doğru hocam, en azından 5 dakika içinde ya da sipariş hazırlanıyor aşamasına geçmeden iptal edilebilmeli.
-
Mutlaka milletimiz suistimal etmiştir insan kaldırmışlardır :) -
Bankaya harcama itirazı yaparsınız provizyon vermeyip sipariş iptali yapılabilir belki -
pazarama taksit sayısı 2 mi arkadaşlar -
Arkadaşlar, Mersin de Poyraz kuyumculuk var, instagram sayfalarını da takip ediyorum. Bayağı meşhur bir yer sanırsam Mersin' de, Harem altın dan bile daha uygun fiyat olarak. Alışveriş yapan oldu mu, farklı illerden sipariş geçen oldu mu? Bu adamlar bu fiyatları nasıl veriyorlar? Bulunduğum ilçede adam çeyreğe 5100 küsür diyor bu adamlar 4920 tl ye satıyor.
-
Ticaret hacmi fazlaysa daha iyi fiyat verebilir. Ümraniye'deki kuyumcu da gram altın ve 22 ayar bozarken haremaltından az daha iyi fiyat vermişti. Güvenilen bir yerse kapalıçarşıdan da iyi vermediği sürece şüphelenmem. Kapalıçarşıdan bile iyi fiyat verirse(altın alırken) ufaktan kıllanırım.
www.nadirdoviz.comNadir Döviz - Kapalıçarşı Altın, Gümüş, Eski Ziynet, Yeni Ziynet ve Döviz Fiyatları.https://www.nadirdoviz.com/fiyat-ekrani -
Pazarama'daki %5 parapuandan (max 200 lira) 24 ayar 1 gr altın aldığımız zaman faydalanabiliyor muyuz? Deneyen oldu mu? 2 taksitli bilezik alınca geliyor. Gram altında da oluyor mu merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmuz -- 13 Kasım 2024; 17:23:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X