Şimdi Ara

alternatif rock grubu söyler misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alternatif rock olarak , The Offspring ve Pixies'i biliyorum. Direk grup olarak yazın yeter beyler. Diskografisini çekeyim, beğendiğiniz grupların. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 20 Şubat 2013; 23:41:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

alternatif rock olarak , The Offspring ve Pixies'i biliyorum. Direk grup olarak yazın yeter beyler. Diskografisini çekeyim, beğendiğiniz grupların. Teşekkürler.

Muse
    U2
    Coldplay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

quote:

alternatif rock olarak , The Offspring ve Pixies'i biliyorum. Direk grup olarak yazın yeter beyler. Diskografisini çekeyim, beğendiğiniz grupların. Teşekkürler.

Muse
    U2
    Coldplay

Muse'e nedense hiç ısınamadam. Sevemedim. Coldplay'e bakayım.
  • Hocam sana çok güzel önerilerim var ama punk alternatif karışık diyebiliriz.

Good Charlotte
    Greenday
    Sum41
    Paramore
    Foo Fighters
    Yellowcard
    Linkinpark
    Skillet

bunların hepsi severek dinlediğim gruplar ve arasından birini seçmem gerekirse paramore derim ama hepsini dene bence tavsiye ederim.
  • morrissey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Three Days Grace
  • şuana kadar yazılanların hepsini boş ver, tek isim yeter ; Red Hot Chili Peppers
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

morrissey

Deneme amaçlı 1 şarkısını dinledim. Tam istediğim tarzda. Teşekkürler.

@erynch 'nin önerdiği gruplara da bakıcam.
  • Three Days Grace - Never Too Late
    Ruca Suca - Nahuel
    bu ikisini youtube'da dinlemeye başla sonra sonra yorumlardan - sağdaki önerilerden yola devam et; 1-2 gruba bağlı kalmayacaksın..
  • Biri alternatif Rock mı Dedi

""ANATHEMA"" demektir.
    ""DREAM THEATER" demektir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bizim bildiğimiz offspring punk yapıyor yav. nu-metal de diyebiliriz. ama alternatif hiç olmadı şimdi. alternatif grup istiyosan sana 3 doors down diyebilirim. here without you şarkısı on numaradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanpurple

quote:

bizim bildiğimiz offspring punk yapıyor yav. nu-metal de diyebiliriz. ama alternatif hiç olmadı şimdi. alternatif grup istiyosan sana 3 doors down diyebilirim. here without you şarkısı on numaradır.

" Genres Punk rock, skate punk, pop punk, alternative rock, ska punk,[3] hardcore punk (early) "

bkz.http://en.wikipedia.org/wiki/The_Offspring

• SOAD var biraz daha sert, Breaking Benjamin, Skillet, Nickelback, Three Days Grace.
  • Linkin Park

Three Days Grace
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eorl

Linkin Park

Three Days Grace

Three Days Grace'e baktım dün sevdim. İndirip dinledim.
  • quote:

Linkin Park

Three Days Grace

metal camiası içinde linkin park nedense hep bir ezik çocuk muamelesi göregelmiştir. bunun nedenini çok merak ediyorum ben ya. neden rap yapıyorlar diye bir nu-metal grubunu eziyosun ki arkadaş. on numara da müzik yapıyorlar işte. oh be!!
  • R.E.M, Nirvana, Linkin Park, Foo Fighters.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo92

quote:

Linkin Park

Three Days Grace

metal camiası içinde linkin park nedense hep bir ezik çocuk muamelesi göregelmiştir. bunun nedenini çok merak ediyorum ben ya. neden rap yapıyorlar diye bir nu-metal grubunu eziyosun ki arkadaş. on numara da müzik yapıyorlar işte. oh be!!

Linkin Park hep bi' liseli tayfası tarafından dinlenmiştir. Bence bu yüzden.

• fleet foxes.
  • puddle of mud, godsmack, deftones, audioslave bunlar da benim alternatif diyebileceğim gruplar.
    bu arada bir arkadaş linkin park'ı yazmış alternatif müzik yapıyor diye. linkin park nu-metal yapıyor benim bildiğim. he çok mu fark var nu metal ile alternatif arasında derseniz haklısınız ama nu-metal diye geçiyor yani. bilginize...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.