Şimdi Ara

ALTEC LANSİNG VS-3251 5+1 70 OLDU SATILSIN ARTIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 25.09.2008 tarihinde hızlıal.com dan almış olduğum Altec Lansing Vs-3251 5+1 ses sistemimi nakit ihtiyacından dolayı satıyorum ürün hakkında bişe sölememe gerek yok sanırım ses konusunda mükemmel işler çıkarıyo basları halkulade olmasada tizler ve sesin netliği sizi pc başından emin olun kaldırmayacaktır ürünün kutusu kumandası faturası herşeyi tamdır ürünü satma nedenim bir arkadaşımın creative gigaworks ses sistemini uygun fiyattan satmasıdır kaçırmak istemiyorum doğrusu
    aşağıda ürün için bazı incelemeler koyulmuş bir bakarsanız ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. SATIŞ FİYATIM 80 di 75 VE 70 oldu takas ve pazarlık lütfen istemeyin fiyatı konusunda istediğiniz yorumu yapabilirsiniz yalnız mantıklı olmak koşuluyla

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.057.1534.0004#tablar

http://forum.donanimhaber.com/m_26155552/tm.htm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 29 Ekim 2008; 1:40:01 >

• 75 YTL'ye Migroslarda satılıyor..Bilgine..Zor satarsın bu fiyata revize etmelisin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

75 YTL'ye Migroslarda satılıyor..Bilgine..Zor satarsın bu fiyata revize etmelisin..

doğru diyosun arkadaşım ne diyiğim haklısın migrosda bulanlar varsa kaçırmasınlar lakin bende üründe fazla indirim yapamıyorum hadi fiyatı yaptık 75 ytl genede migrosa göre mantıklı olmuyo ama şunu diyiğim migrosda stoklarda çoktan tükendi diye biliyorum bizzat ben trabzondaki migrosda bulamadım ve ayriyetten benim ürün 1 haftalıktır forumda 55 ytl den creative 5200 leri satanlar varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 14 Ekim 2008; 13:13:25 >
  • Satışın hızlansın birader yoksa tabii ki senin ilanın beni bağlamaz migrosta satıldığını bilmiyorsundur belki diye uyarmak istedim..
  • beni düşündün diye teşekkür ederim arkadaşım sakın yalnış anlama sana hiçbir şekilde ilan seni yada başka kimseyi bağlamaz diye bişe demedim başlıkdada dediğim gibi ürüne mantıklı olduğu sürece yorum serbesttir ben ilanlarına yorum yazan kişilere saldıran tiplerden değilim tabiki yorum yazılacak bilgi alışverişinde bulunulacak fiyat azdır yada çoktur diyilecek ama bunlar mantıklı bir şekilde olacak mantıksızlarıda diyaloglan kimsenin kalbini kırmadan çözüme ulaştıracağız en azından ben böyle düşünüyom.
  • Eyvallah birader yok anladım zaten anlayışsız biri olmadığını ben de öyle sağa sola saldıran biri değilimdir..Hayırlı satışlar olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.