Şimdi Ara

ALTEC LANSİNG FX4021 Mİ LOGİTECH Z4 MÜ ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar sonuç olarak ne düşünüyorsunuz....ben de ikisinin arasında kararsız kaldım... :(
  • 6 ay önce bende kararsız kalmıştım Altec- Logitech-Creative arasında, yaklaşık 10 gün boyunca bütün dükkanları gezdim ve defalarca bütün ses sistemlerinin seslerini her ölçüde dinledim, Altec ve Creative'in tizi Logitech'ten biraz daha iyi olduğunu düşünüyordum ama bütün ses sistemlerini yari sesinden sonra denemeye kalkınca işler değişti, Altec ve Creative'de baslarda cızırdamalar oluşmaya başladı, bütün bas ve tizler birbirine karıştı bu durumda rahatsız etti beni, fakat Logitech Z-4 'ün sesini sonuna kadar açtığımda bile bas ve tizlerde bir damla cızırdama, karıştırmayla karşılaşmadım. İngiltere'de olduğumdan dolayı Logitech'in fiyatı Altec fx4021 ve Creative'le aynı seviyedeydi ve bu yüzden Logitech'i aldım. İlk başta sesi yükseltmedikçe Altec fx4021 ve Creative mantıklı geliyor, ama sesi orta seviyeye getirince Logitech'in performansı daha iyi. Logitech Z-4 ü herkese tavsiye ederim bence Altec fx4021 ve Creative'den daha iyi ses kalitesine sahip.

• bende arkadaşla hemfikirim. altec ve creativ de kullandım ses yükseldikce bozmaya başladı. z4 son seste dahi hiç bozulmadı. ayrıca z4 de bası sonuna kadara kapatabiliyorsun. x-540 da kapatamıyorsun mesela:) bence z4 paran varsa ve sonra verdiğin paraya acımazsan iyi bi seçim olur.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.