Şimdi Ara

Altay Bayındır. Bu çocuk okumaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valla ilk 2 sezon bende düzelir diye iyimser baktım ama bu adam düpe düz çöp işte. İster hakaret de ister eleştiri. Adam kendini geliştirmekten ziyade kalede süt dökmüş kediye dönüyor günden güne. O ozgüven kaybı, o ben burda değilim diyen vücud dili, o kararsız hamleleriyle ben buranın kalecisi asla olamayacam diye bas bas bağırıyor. Sabredilecek tarafı da kalmadı. Tamı tamına bizde 117 maça çıktı bu adam.




    Cepheden birebirde iyi olması dışıda,




    O ceza sahasının hakimi, sahibi gibi durmuyor. Defans hattını yönetemiyor. Yan topları hiç yok. Çıkmıyor bile. Çıksa içine alacak biliyor. Adam resmen top bu tarafa gelmesin diye dua ediyor. Golü yedikten sonra yüz ifadesine de bir bak. Ben bir bok yedim affedin bakışları atıyor etrafa.




    Bu çocuk okumaz.




  • Şu maçta yediği gol "Ulan bu gol yenirmi!" diyeceğimiz bir gol olmasa bile, çıkarılabilecek bir toptu. Biraz dikkat, biraz doğru yer tutma ile çıkabilecek bir toptu.

    Böyle golleri çok yiyor Altay. Ve hep olmadık yerlerde bize pahalıya mal oluyor yediği bu goller.


    Bakın DK kalecisi çatır çatır kaç tane top kurtardı.


    Her şeye rağmen kazanılabilecek bir maçtı, senelerdir yapılagelen, üzerinde ısrar edilen hatalar bu maçta da canımızı yaktı.


    Sağlık olsun.

  • Isbara I kullanıcısına yanıt

    Ben yediği gole çıkardığı topa bakmıyorum. Kalecinin iyi günü olur kötü günü olur. Altayın cezasahasını dolduruşu beni hiç tatmin etmiyor kale önüne dahi sahip çıkamıyor. Savunmayla iletişimi beni tatmin etmiyor.


    Kısacası bu kaleci güven vermiyor. 2 hatalı gol yese paramçarça oluyor özgüveni. Geçen sezonki trabzon maçındaki çaresiz halleri gözümün önüne geliyor. Acınası durumdaydı.


    Ben volkanı 21 yaşından kariyeri bitene kadar o hallere düştüğünü görmedim.


    Herkes sahip çıkalım yaşı genç diye savunuyor ama bi 4 şampiyonluk daha gittikten sonra bunun ne mal olduğu anlaşılacak. Olan yok olup gitmiş 8 şampiyonluğa olacak.

  • Biraz hakettiği dilden konuşmaya başlayalım.


    Kova.

  • iki haftası var ya da yok. dediğim çıktı yine. güzel bir konu açılmış. kendisine verilen imkanı iyi kullanamayan ve gelecek vaad etmeyen, hepsini geçelim bu sezon bizi her zaman üzebilecek, sadece pimi çekilmeye hazır bir bomba gibi kalecimiz var. tutturamadık bu kadar basit. kaleci konusunda çok titizim. trabzon'un kalecisini bile beğenmiyorum. o derece yani.  

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Kimi alalım peki kaleye? Türk kuralı olmasa Keylor Navas'ı getirelim derdim ama malûm 3 Türk oynatma zorunluluğu. Birini kaleden yemekte hiç mantıklı değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    hiç fark etmez. ayrıca dinamo kiev maçında yediği gole dikkat edilirse eğer, sol tarafına rahatça yatamadı. bu tamamen sakatlık geçmişiyle alakalı diye düşünüyorum. yapacak bir şey yok. aynı şans, başka genç bir kaleciye verilebilir.

  • kova olduğunu söylemişmiydim ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.