Bildirim
Alt Yazı Sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam en iyi çözûm moliplayer galiba. Altyazıları da not defterinden ve farklı kaydet diyerek UFT-8 şeklinde kaydederseniz dosya ve srt ismi aynı olacak şekilde ben 930'dan sorunsuz izliyorum dizileri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: osman sifil
Hocam en iyi çözûm moliplayer galiba. Altyazıları da not defterinden ve farklı kaydet diyerek UFT-8 şeklinde kaydederseniz dosya ve srt ismi aynı olacak şekilde ben 930'dan sorunsuz izliyorum dizileri.
Hocam para ile video player almak koyacak özellikle rakip ekosistemlerde ki çeşitliliği göz önüne aldığımız da bir de para vereceksem az daha bekleyip VLC player' ı alırım. Moli dışında önerisi olan? -
Hocam haklısın ama ben mesele her gün iki üç bölüm dizi izliyorum. Bundan başka bir çözüm de bulamadım kıydım paraya. Vallahi iki yıldır çıkacak çıkacak deniyor ama vlc Player daha yok piyasada. Bir de kendi xbox videoda, mp4 videolarını açıyor. Mkv açmıyor tabii. Ben game of thronesu izlemiştim çünkü. Altyazıyı dediğim gibi uft-8 ya da unicode yapıp bir dene.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8.1 mkv uzantılı videoları kopyalarken mp4 çevirip atıyor.SRT dosyası ile birlikte attığınızda alt yazı ile video sorunsuz çalışmakta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X