Şimdi Ara

Alt Yazı Oluşturma ve Düzenleme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bir alt yazı dosyası var fakat film ile uyumlu değil. Ben bunu düzenleyerek veya yeniden yaparak filme uyumlu hale getirmek istiyorum. Bunun için hangi programları önerirsiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

Bir sürü program var.
    Time adjuster
    Subtitle workshop vs. sayıları fazladır.
    Google da subtitle edit yada editor şeklinde aratırsan bir sürü kaynak ve programa ulaşabilirsiniz.
    Ben senkron için time adjuster kullanıyorum.

Teşekkür ederim.
  • Bir sorum daha var. Acaba bu oluşturduğum altyazıları direkt olarak filme nasıl dahil edebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kant -- 30 Nisan 2007; 12:31:17 >
  • 2 sine de aynı isimi ver ve aynı klasörde kalsınlar...
  • Onu kastetmiyorum, altyazıyı filme gömmek istiyorum. Yani altyazı dosyası olmadan filmi açacağım ve izleyebileceğim. Mümkün diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

Onu kastetmiyorum, altyazıyı filme gömmek istiyorum. Yani altyazı dosyası olmadan filmi açacağım ve izleyebileceğim. Mümkün diye biliyorum.

bence dediğin işlem çok gereksiz çünkü bu işlem reencode olayına girdiği için filmin kalitesinden ödün verebilirsin.
    ama istersen virutual dup programıyla yapabilirsin.google da "filme alt yazı gömmek" diye aratırsan biton kaynak bulursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.