Şimdi Ara

ALT+TAB Yapınca Tuhaf Maintanance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ALT+TAB yapınca tuhaf bir şekilde maintanance diye saçma sapan bir şey çıkıyor. Browserım arada sayfaya refresh atıyorum. Çok işkillendim, yabancı bir .exe çalışmıyor bundan eminim. Eğer bu maintanance zararsız bir şey ise, niye bu browser arada kendi kendine sayfaya refresh atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 10 Ağustos 2013; 23:18:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

Merhaba,

ALT+TAB yapınca tuhaf bir şekilde maintanance diye saçma sapan bir şey çıkıyor. Browserım arada sayfaya refresh atıyorum. Çok işkillendim, yabancı bir .exe çalışmıyor bundan eminim. Eğer bu maintanance zararsız bir şey ise, niye bu browser arada kendi kendine sayfaya refresh atıyor

bir de ben denemek istedim baktım yok öyle birşey :D pekte güvenilir birşeye benzemiyor açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanyagizel

quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

Merhaba,

bir de ben denemek istedim baktım yok öyle birşey :D pekte güvenilir birşeye benzemiyor açıkçası

işlemlerde açıktır. kaynapını bulup yok edebilirsiniz.

• Mozilla Maintenance Service olabilir.

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • Chrome kullanıyorum, işlemler ve hizmetlerde gözükmüyor. Geçen sefer gördüm, kapattım. Yine sonra kendi kendine açılmış. Msconfig yapıp başlatılan programlara da baktım, içinde öyle bir şey yer almıyor. Biraz önce online oyun yükledim mesela, yine aynı sayfa yenilenme sesini çıkartıp masaüstü ekranına dönüyor, oyunum simge durumuna küçülmüş oluyor, tıklayıp tekrar dönüyorum. Ne olduğunu hala çözemedim.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.