<a href=s.html alt=mesaj>aaa</a> yerine linkin üstüne geldiği zaman resin çıkacak şekilde nasıl yaparız javascript kodu vardı ama bulamadım elinde olan acaba yazabilirmi.
google da soultip diye aratırsan ferruh abimizin çalışmasını bulabilirsin... kolay gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: meliksah16
google da soultip diye aratırsan ferruh abimizin çalışmasını bulabilirsin... kolay gelsin...
+1
bilginiz olsun diye söyliyeyim ferruh abiniz olayı tooltip benim istediğim resim de eklenebilmesiydi buldum. 2. sayfa da webmaster takım çantası topiğinde var lazım olan varsa baksın. mesaj sayınızı fazlalaştırmak için niye bu kadar kasıyorsunuz onu da anlamış değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: cera
bilginiz olsun diye söyliyeyim ferruh abiniz olayı tooltip benim istediğim resim de eklenebilmesiydi buldum. 2. sayfa da webmaster takım çantası topiğinde var lazım olan varsa baksın. mesaj sayınızı fazlalaştırmak için niye bu kadar kasıyorsunuz onu da anlamış değilim.
keşke herkes kendi işine baksa gereksiz yorum yapmak yerine
quote:
Orjinalden alıntı: cgunday
işte bende onu diyorum + 1 ne oluyo gerekli birşey mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: cera
quote:
Orjinalden alıntı: cgunday
işte bende onu diyorum + 1 ne oluyo gerekli birşey mi ?
gerekli olup olmadığına senin yorum yapmana gerek yok sanırım. Forum kültürü farklı bir mevzu.
sadece diyorum. yönetici arkadaşlar konuyu silerseniz sevinirim.
: bak güzel kardeşim burada polemik yaratmaya çalılmıyorum ama insanların +1 mevzusu bi yere kadar anlaşılabilir ama sen gidipde cevap bulmuş bir konuya + 1 dersen bi anlamı olmuyor ne yani şimdi arkadaş yazmış soultip arat bulursun diye sen +1 yazınca ben daha kolay mı sonuca ulaşacağım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme