Şimdi Ara

Alt komşu torrent show yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modem ortak iki kişi kullanıyoruz. Bayram tatilinde köye gitti geldi giderken herhalde bırakmış 2 gün kasıyordu bitti şükür şimdi köyden geldi tekrar başladı ağ dan bağlanıp masaüstünü falan görebiliyorum bakıyorum (ne indirmiş diye hep kontrol ederim sonrada unutuyorum silmeyi) yani tek tek de indirmiyor o 2 gün bıraktığı zaman 42GB boyutluydu geldiğinden beri 12 8 ve 2 GB indirmiş. İzliyor desem o 42 GB içinde yıl boyu aralıksız izlenecek kadar video var. Ne yapıyor bilmiyorum site mi işletiyor diye düşünüyorum. Eğer öyleyse adresi versin en azından.

Her neyse konumuza döneyim, bu komşunun böyle torrent show yapmasını nasıl engellerim? Önceden 192.168.1.1 yapıp girip reset atıyordum ama konu torrent olunca iki dakika sonra kaldığı yerden devam ediyor. Sigortaları indirmeyi düşünüyorum artık

• neti paylaşmak pişmanlıktır
  • Paketinizi de söyleseniz ? Kota sınırı var mı ve ping in kaç
  • Mac filtreleme yap. Yada rootlu bir android telefona sahipseniz wifi killer adlı program ile internetini yavaşlatırsınız anlamaz bile.
  • Ortak kullanma. Ucuza getirecem diye çekilmez o yavaş internet.
  • 192.168.2.1 den mac engelleme yapabilirsiniz o bilgisayarın modeme bağlanmasını engeller

Birde hocam aynı ağdaki diğer pc ekranını o pc den izin olmadan görebiliyormuyuz.Nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Modem ortak iki kişi kullanıyoruz. Bayram tatilinde köye gitti geldi giderken herhalde bırakmış 2 gün kasıyordu bitti şükür şimdi köyden geldi tekrar başladı ağ dan bağlanıp masaüstünü falan görebiliyorum bakıyorum (ne indirmiş diye hep kontrol ederim sonrada unutuyorum silmeyi) yani tek tek de indirmiyor o 2 gün bıraktığı zaman 42GB boyutluydu geldiğinden beri 12 8 ve 2 GB indirmiş. İzliyor desem o 42 GB içinde yıl boyu aralıksız izlenecek kadar video var. Ne yapıyor bilmiyorum site mi işletiyor diye düşünüyorum. Eğer öyleyse adresi versin en azından.

Her neyse konumuza döneyim, bu komşunun böyle torrent show yapmasını nasıl engellerim? Önceden 192.168.1.1 yapıp girip reset atıyordum ama konu torrent olunca iki dakika sonra kaldığı yerden devam ediyor. Sigortaları indirmeyi düşünüyorum artık

Hocam çok rahatsız oluyorsan git konuş ama böyle yanlış yollara başvurma, sonuçta o adam da parasını veriyor ve kullanmak hakkı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortak internet kullanmakla hata yapmışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı dizi sezonunu 720p indirirsen kafadan 40gb felan zaten. :D Panelden ipsini engelleyebiliyorsun, ulaşamaz o pc il bir daha. :D
  • ayarlarda bağlantıya snır koyabilirsin
    192de
    hızın yarısına ayarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam parasını veriyormuş. Nasıl kullandığı seni alakadar etmez Madem hızlı internet istiyorsun parayı kıy adam gibi kişisel internet al
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Karga

Modem ortak iki kişi kullanıyoruz. Bayram tatilinde köye gitti geldi giderken herhalde bırakmış 2 gün kasıyordu bitti şükür şimdi köyden geldi tekrar başladı ağ dan bağlanıp masaüstünü falan görebiliyorum bakıyorum (ne indirmiş diye hep kontrol ederim sonrada unutuyorum silmeyi) yani tek tek de indirmiyor o 2 gün bıraktığı zaman 42GB boyutluydu geldiğinden beri 12 8 ve 2 GB indirmiş. İzliyor desem o 42 GB içinde yıl boyu aralıksız izlenecek kadar video var. Ne yapıyor bilmiyorum site mi işletiyor diye düşünüyorum. Eğer öyleyse adresi versin en azından.

Hocam çok rahatsız oluyorsan git konuş ama böyle yanlış yollara başvurma, sonuçta o adam da parasını veriyor ve kullanmak hakkı.

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Adam parasını veriyormuş. Nasıl kullandığı seni alakadar etmez Madem hızlı internet istiyorsun parayı kıy adam gibi kişisel internet al

Kullansın. Kullanmak hakkı. Sömürmek hakkı değil. 60 GB adil kullanım kotası 1 hafta gitmiyor. Bizde aynı parayı veriyoruz adam bizim 4 katımızı kullanıyor. Madem hak bizimde hakkımız bizde gidip modeme tecavüz edelim.

Sınır koyma fikrini veren arkadaşlar saolsunlar, olayı çözdüm

• 1. Asla ortak kullanma

2. Modem ayarlarından komşunuzun internetine sınır koy. Zaten AKK sanar indiremez bişey daha.
  • Hahah ne diyon la sen? İstediği kadar dosya indirebilir, karışamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Hahah ne diyon la sen? İstediği kadar dosya indirebilir, karışamazsın.

Hoşgeldin komşu bizde senden bahsediyoduk.
  • 2 gün boyunca o adamın mac adresini engelleyip kendi evinde tek başına pc de keyif yapabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Mac filtreleme yap. Yada rootlu bir android telefona sahipseniz wifi killer adlı program ile internetini yavaşlatırsınız anlamaz bile.

+1

• WiFi Kill
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelpasa

192.168.2.1 den mac engelleme yapabilirsiniz o bilgisayarın modeme bağlanmasını engeller

Birde hocam aynı ağdaki diğer pc ekranını o pc den izin olmadan görebiliyormuyuz.Nasıl?

Arkadas onu anca ruyasinda yapar.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    1.si yapılabiliyor
    2.si ise anlayan biri yapabilir ancak normal bilgiye sahip biri bilgisayarı kapatabilir yeniden başlatabilir ya da paylaşıma açık olan klasörden yeni klasörler oluşturabilir.ki çok da zor değil.siz de yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.